Aplicatie despre sarcina: What to expect

Cand doua viitoare mamici incep sa socializeze, care credeti ca este subiectul numarul 1 pe care il abordeaza? Desigur ca discutia este despre noi, copiii! 😛 Au atatea de spus incat este greu sa tin pasul cu ele. Fiecare vrea sa povesteasca despre ce a mai citit, despre perioada sarcinii, ce a mai invatat, ce i-a spus doctorul, mama sau vreun specialist si ce schimbari s-au produs in viata ei.

Mami a avut o astfe de discutie cu o prietena care va fi si ea mamica la anul. A aflat de la aceasta despre o aplicatie perioada sarcinii, care iti spune cum evolueaza copilul in fiecare saptamana: “What to expect, week after week” . Iar de-atunci mami si-a instalat aplicatia (a completat toate datele) si saptamanal intra si citeste articole despre perioada sarcinii si cresterea copilului, se uita la filmuletele in care este prezentata evolutia copilului in fiecare saptamana si citeste noutati publicate acolo.

what

(Sursa)

De exemplu, acum eu am 20 de saptamani si 4 zile, sunt mare cat un fruct MANGO (6,5 in = 15,24 cm), am aprox. 330 gr si in 19 saptamani si 3 zile voi aparea pe lume 🙂

Dragut, nu-i asa?

mango

(Sursa)

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *