Astăzi am avut o zi specială pentru că…

Editorial publicat pe site-ul BUZZ!Camp.

Încep acest editorial cu o afirmație spusă de Robert Vrault: “În viață avem tot atâtea ocazii speciale câte alegem să sărbătorim”. De ce am ales să scriu despre această temă– ocaziile speciale din viața noastră? Pentru că am impresia că deși ocaziile speciale ne fac să trăim la intensitate maximă câteva momente de neuitat din viața noastră, pe de altă parte ne fac să “uităm” sau să minimizăm prea mult frumusețea clipelor petrecute în zilele obișnuite sau comune, a lucrurilor mici, dar importante care ni se întâmplă zilnic.

Gândește-te la situația în care mergeai abătut pe stradă și dintr-odată te-ai întâlnit cu un vechi cunoscut, care îți spune cât de fericit este că te-a întâlnit, că își aduce aminte cu drag de momentele în care ieșeați împreună sau discutați pe diverse teme… Sau la momentul în care primești un compliment de la un străin sau cineva își spune o vorbă bună legată de activitatea ta, atitudinea ta sau felul de a fi… Sau de ce nu la clipa în care citești o carte care te face să te cufunzi profund și să te relaxezi într-atât de mult încât simți că parcă trăiești povestea pe care o citești sau te regăsești în cea mai mare parte a relatărilor…Sau atunci când începi să desenezi sau să cânți la chitară și simți acel sentiment de liniște și împăcare interioară… Sau la intervalul de timp petrecut cu prietenii tăi, la un suc, în oraș sau într-o călătorie neprevăzută la mare sau la munte. Sau sms-ul pe care l-ai primit într-o zi “obișnuită” de la cineva drag, care îți urează o zi minunată.

Te regăsești în una din situațiile de mai sus?

Dacă răspunsul tău este da, atunci îți recomand să încerci să răspunzi și la această întrebare: cine definește ideea de zi “obișnuită” sau cine alege ca o zi să fie “obișnuită” sau “specială”?

Răspunsul este cât se poate de simplu, nu?

NOI!

Citește articolul integral aici.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *