Baby Shower in stil romanesc

Iata ca a venit si momentul in care ne ocupa de organizarea botezului pentru bebelusul meu. Au mai ramas cateva zile pana la marele eveniment si prietenii imi adreseaza inevitabila intrebare: ce vreti sa va aducem in dar, de ce lucruri aveti nevoie etc.? Si-atunci mi-am adus aminte de celebrul obicei american –  Baby Shower. Care de altfel mi se pare foarte util.

baby_shower_logo

(Sursa poza)

Obiceiul presupune urmatoarele: la prima nastere, prietenele viitoarei mamici vin la un party organizat de aceasta si ii aduc daruri. Scopul este sa ajute mamica sa se descurce mai usor odata ce se va naste bebelusul, cand oricum va avea foarte multe cheltuieli. Si chiar este asa. Confirm din experienta 😀

Si uite-asa, pusa in fata faptului implinit am decis sa fac o lista cu lucrurile de care avem nevoie atat pentru bebelus, cat si pentru viitoarea noastra casuta.

1.Scaun masa pentru bebelus. In cateva luni incepem diversificarea si acesta este unul dintre lucrurile de care avem nevoie pentru bebelus.

Scaun si masa bebelus2.Aspirator cu abur. Este pe lista de “to buy” de mult timp, insa nu am reusit pana acum sa-l achizitionam.

Aspirator cu aburi

(Sursa poza)

3. Gratar elecric. Recunosc, gratarul mi-l doresc foarte mult. Acum, cand dedic aproape tot timpul bebeluslui si foarte putin timp pentru altele, un gratar ar fi binevenit.  As mai scuti din timpul dedicat pentru a gati 🙂

Gratar electric

(Sursa poza)

4. Mixer. Am un mixer manual de la Tupperware, care imi place foarte mult, insa pentru creme, dar si alte bucate, nu ma descurc fara un mixer electric.

Mixer

(Sursa poza)

Acestea ar fi in mare lucrurile de care avem nevoie in perioada urmatoare.

Acum, ca am facut lista de cele necesare, va las. Am de pregatit petrecerea pentru botezul bebelusului – Lion Party, care sper sa va placa :P.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *