Bebe este #campionulmeu*

Suntem in perioada in care se desfasoara Campionatul European de Fotbal si inevitabil TOTI suntem cu gandul la acest sport. Spun TOTI pentru ca si cei care nu sunt interesati de campionat, sunt bombardati zilnic cu reclame, stiri si tot felul de campanii legate de aceasta competitie europeana, incat este aproape imposibil sa nu ti se creeze macar o picatura de interes pentru ea.

De cand a inceput Campionatul European de Fotbal si la mine in casa s-a schimbat atmosfera. Cum vine sotul acasa aud pe fundal numai vocile comentatorilor sportivi sau sunetele pline de entuziasm sau de suparare ale barbatului. Iar toate discutiile legate de iesirile in oras din aceasta perioada se rezuma inevitabil la intrebarea: la ce terasa mergem sa vedem meciul? Si uite-asa, fara sa vreau, am ajuns sa ma interesez cine cu cine joaca, cand, care este cel mai puternic jucator al unei tari din campionat si cel mai important: cand si cu cine joaca Romania?!

La primul meci din acest campionat, cand a jucat Romania-Franta, am iesit sa vedem meciul la o terasa alaturi de cativa prieteni. Ce mi-a placut in acea seara a fost atitudinea suporterilor 🙂 Nu am auzit o injuratura (ca pe stadion), nu am vazut oameni care sa arunce cu seminte si alte lucruri. Ce am vazut in schimb a fost mult bun simt. In momentele cele mai emotionante din joc, suporterii strigau cu entuziasm si mandrie. Si uite-asa m-am bucurat si am retrait alaturi de alti 70 de oameni cele 90 si ceva de minute de meci si am strigat fericita: Hai Romaniiiiaaa!!!

De cateva luni avem si noi un campion in viata noastra. Ne gandim de pe-acum ce sport sa practice: inot si/sau rugby. Eu as prefera sa faca un sport mai putin violent, dar si o activitate care sa ii dezvolte creativitatea (desen spre exemplu). Sotul meu il vede pe Damian un viitor rugbist profesionist.

Copiii sunt campionii parintilor lor si fiecare pas, fiecare etapa in dezvoltarea lor si lucru nou invatat ii aduce mai aproape de ceea ce vor deveni in viitor. Indiferent ce alegeti sa il invatati pe cel mic sau ce isi alege el sa faca, nu uitati sa includeti in activitatile lui si SPORTUL.

Cupa Damian

Noi il invatam inca de mic pe Damian ce inseamna sa fii suporter. L-am luat la meciurile de fotbal pe care le-a jucat pana acum Romania. Si chiar daca nu a inteles mare lucru, ci mai mult a holbat ochisorii de fiecare data cand suporterii sareau in sus entuziasmati, macar are suzeta Nuk in editie limitata si cupa cu numele lui.

Hai Romaniia! Hai campionii!!! 😛

 

*Articol scris ca urmare a provocarii primite de la Nuk Romania, care sustine echipa nationala la Campionatul European de Fotbal.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *