Review: Steve Jobs si teoria think different!

Este considerat unul dintre cei mai mari vizionari ai secolului XXI. Numele lui este cunoscut si apreciat de milioane de oameni. Steve Jobs, omul care a stat in centrul revolutiei digitale, a aratat lumii intregi cat de important este sa gandesti diferit (think different) in fiecare zi.

Biografia celebrului vizionar, scrisa de Walter Isaacson este pusa in scena de catre Universal s poate fi vizionata din 11 decembrie in cinematografele din Romania. Am stat incordata si fascinata de ceea ce am vazut pe toata durata filmului. Michael Fassbender joaca impecabil rolului lui Steve Jobs. In film, se prezinta momente din culisele productiei si lansarilor legendare, pentru trei produse Apple, culminand cu lansarea istorica a computerului iMac. Biografia este prezentata din perspectiva personala si cuprinde scene care surprind relatia dintre Steve Jobs si sotia sa, Steve si fetita lui, Steve si colegii, Steve si seful lui etc. Este un film emotionant, care prezinta omul Steve Job asa cum era: rece, fara scrupule, capabil sa treaca peste capetele pentru a-si atinge scopul, pentru a face ceva in care crede cu adevarat.

Alaturi de Michael Fassbender, se remarca si actrita Kate Winslet, care alaturi de Micheal face o echipa foarte buna. Nu mi-as fi imaginat-o in acest rol, dar acum, ca am vazut-o, consider ca a fost alegerea ideala.

steve jobs

Va recomand sa mergeti la filmul “Steve Jobs”, care poate fi vizionat in cinematografe incepand cu 11 decembrie, datorita Ro Image, pe care ii felicit ca au ales sa distribuie filmul in Romania. Merita fiecare minut petrecut in fata ecranului. 🙂

Despre film:

Regia Danny Boyle

Scenariul Aaron Sorkin

Actori: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *