Blind date cu un… film

Cum iti suna ideea de a merge la un blind date? Te-ar tenta sa iesi la o intalnire cu o persoana pe care nu ai cunoscut-o? Sau mai degraba ar trebui sa te intreb: ai fost la vreun blind date pana acum?

Practic, daca sa stau sa ma gandesc bine, e destul de greu sa iesi „pe bune” la un blind date. De ce zic asta? Pentru ca este suficient sa stii numele persoanei pe care urmeaza sa o cunosti si online-ul (Google, Facebook, LinkedIn) iti pune la dispozitie mai multe decat vrei sau trebuie sa stii despre ea. Apropo, si tie ti se intampla sa fii abordat de persoane necunoscute, care incearca sa te cucereasca prin textele lor ademenitoare si sa te convinga sa va cunoasteti in viata reala?!

Revenind la ideea de blind date, astazi vreau sa te provoc sa accepti sa iesi la un blind date cu un… FILM. Da, ai citit bine! Cinema Elvira Popescu impreuna cu Asociatia Macondo organizeaza o seara de film cu un concept inedit pe 18 februarie, de la ora 19:00. Un film surpriza, o poveste de dragoste în limba franceza, pasionala si duioasa,  va fi proiectata pentru tine si publicul prezent. In plus, daca esti norocos, poti castiga (prin tragere la sorti) o seara ca in filme, oferita de Ceainaria La un Ceai. Doi cinefili care nu se cunosc vor petrece o seara aromata cu ceai Ginger Kiss si prajituri delicioase. Cine stie, poate legi o prietenie noua sau o iti cunosti jumatatea?!

Blind date cu un film

Iată regulile blind date-ului cu un film:

  1. Fa-ti timp si mergi la film la cinema Elvira Popescu
  2. Fii curios si deschis legat de filmul pe care urmeaza sa-l vizionezi
  3. Accepta provocarea lansata de organizatori si participa la extragere
  4. Bucură-te de film. E doar un blind date!

Te bagi? 🙂

Citeste mai multe despre eveniment aici.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *