Body UPgrade, de Robert Dinescu

Nu e o noutate deja ca sportul este un stimulent al sanatatii. Te ajuta sa-ti mentii aspectul fizic, dar are efecte si asupra starii de spirit.

Cand eram in scoala (clasele 5-9), practicam jogging-ul. La ora de sport, profesorul ne punea sa alergam in jurul unui lac timp de 45 de minute. Pentru unii, era un chin sa faca acest lucru, pe altii, cum eram eu, era o placere. Pentru ca aveam rezistenta buna, profesorul ma incuraja sa continui acest sport, iar in fiecare an, ma inscria la competitiile locale. O singura data am luat locul 1 si am fost tare mandra de rezultatul meu.

Ulterior, am plecat la liceu, intr-un oras mare si acolo am continuat cu handbalul. Am fost portar timp de 2 ani in echipa liceului. O perioada extraordinara si plina de provocari. In timpul campionatului regional, am ajuns sa jucam la Sala Polivalenta din Iasi, locul in care se disputau de obicei meciurile mari. Nu am castigat, dar a fost o experienta de care imi aduc aminte cu drag. Fiecare esec sau meci castigat era urmat de un discurs sustinut de trainer-ul nostru, un om deosebit, care stia sa ne motiveze si sa ne sustina.

Facultatea a insemnat perioada in care sportul a disparut aproape complet din viata mea. Cu exceptia serilor in care alergam, mai jucam uneori basketball.

De ce va povestesc toate acestea?! Pentru ca de ceva vreme simt ca lipseste ceva in viata mea. Desi fac efort intelectual zilnic, efortul fizic este apoape inexistent, ceea nu este bine.

De o saptamana am inceput sa merg la un program dezvoltat de Robert Dinescu – Body UPgrade si primele mele impresii sunt: de ce nu am facut asta mai devreme?!

Body Upgrade este un program de 60 de zile, care te ajuta sa-ti imbunatatesti caracteristicile fizice si sa iti antrenezi rezistenta. Exercitiile pe care le faci determina in timp arderea grasimilor si tonifierea organismului, dar si cresterea rezistentei si echilibrului individual.

La fiecare antrenament faci exercitii noi, care se bazeaza in mare pe folosirea propriei greutati a corpului, ceea ce ajuta la ardearea grasimilor intr-un ritm accelerat.

IMG_2215

 

IMG_2205

Sunt cateva lucruri care imi plac in mod special la antrenamente:

  • Atitudinea trainer-ului – foarte deschisa, pozitiva si motivanta
  • Localizarea salii – foarte aproape de Piata Victoriei
  • Atmosfera la antrenamente – avem muzica buna, colegi prietenosi si o sala vesela si colorata
  • Exercitiile pe care le facem – ne stimuleaza muschii corpului la maximum (P.S: am febra musculara de-abia mai pot sa-mi periez dintii)

Prima saptamana ma asteptam sa fie grea, asa ca abia astept urmatoarele antrenamente, sa vad cum ma descurc.

Inchei acest articol cu indemnul: haideti sa facem sport, haideti sa ne simtim bine in propriul corp! 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *