Body UPgrade: energie si adrenalina!

Au trecut 2 luni intense si intensive de cand am inceput programul Body UPgrade si am sa va povestesc multe despre experienta mea.

Mi-aduc aminte de primele antrenamente, cand eram entuziasmata ca o sa fac din nou miscare, dupa o perioada lunga de pauza si curioasa sa vad ce exercitii vom avea in fiecare saptamana. Sa stiti ca starea de entuziasm a ramas la fel de puternica pe toata perioada antrenamentelor. M-am dus cu drag de fiecare data si am incercat sa fac cat mai corect exercitiile pe care ni le arata Robert Dinescu. Primul simptom ca lucrurile se misca in directia buna a fost FEBRA MUSCULARA, care mi-a dat batai de cap mai tot timpul :P, insa asta nu m-a oprit. Din contra, de fiecare data ma motivam sa fac mai mult, mai bine, mai cu spor.

Sunt multe lucruri care mi-au placut la antrenamente, printre care vreau sa va spun despre:

  • Atitudinea motivationala a antrenorului Robert Dinescu. Chiar daca uneori nu puteam sa facem un exercitiu, Robert ne incuraja sa incercam. Asta m-a facut mereu sa fiu optimista ca voi reusi si asa se intampla.
  • Mixul de exercitii. In fiecare saptamana si la fiecare antrenament am facut exercitii noi, fapt care m-a motivat si m-a determinat sa vin la toate antrenamentele din cadrul programului.
  • Muzica buna si atmosfera. Sportul se imbina perfect cu muzica, iar Robert a ales cele mai tari melodii pentru antrenamentele sale.
  • Sala de antrenamente. Multi prieteni m-au intrebat daca merg pe bune la sala sau ceea ce fac eu este doar o joaca. Totul este atat de colorat si de frumos la sala, incat pare o joaca, insa cand esti la antrenamente realizezi de fapt cat de serios si solicitant poate fi.
  • Oamenii faini care veneau la sala. Am facut antrenamentele alaturi de oameni care isi doreau mai multe de la ei si care depuneau efort in fiecare zi pentru asta.
  • Locatia (str.Dragoslavele, nr.2). Este foarte aproape de Piata Victoriei si este usor de ajuns la antrenamente.
  • Dupa antrenamente ma simteam obosita, dar plina de energie, cu zambetul pe buze.

Poster-FINAL-22--1024x478

(Sursa)

Body Upgrade nu se compara cu mersul la sala, este mult mai mult decat atat. Este un program complex pe care il recomand tuturor celor care vor sa se simta bine in corpul lor, care vor sa slabeasca, sa-si dezvolte musculatura si sa petreaca 3 seri pe saptamana intr-un mediu pozitiv si plin de energie.

Dupa 2 luni de Body Upgrade pot sa va spun ca nu mai sunt atat de rigida, urc scarile fara sa obosesc, merg mai mult pe jos si am mai multa energie. In plus, am inceput sa fiu atenta la ce mananc si ora la care mananc. Un stil de viata sanatos se imbina perfect cu sportul si o alimentatie sanatoasa.

Mai multe despre programul Body Upgrade te invit sa citesti pe site-ul robertdinescu.ro.

Despre prima impresie pe care ma avut-o la Body Upgrade am mai scris aici.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *