BuzzCamp 13

Întotdeauna am apreciat evenimentele de la care pleci entuziasmat pentru că ai învățat lucruri noi și simți că ai evoluat măcar puțin. Fie că este vorba de conferințe (de ex: BuzzCamp), workshop-uri, ateliere sau cursuri, fiecare dintre ele te pot ajuta să te dezvolți.

Suntem diferiți și avem nevoie de stimuli variați pentru a ajunge la un nivel la care să fim mulțumiți, să ne apreciem la propria valoare. Unii dintre noi avem o încredere în forțele proprii atât de mare, încât nici nu simțim nevoia de a investi mai mult în dezvoltarea noastră personală, ci ne axăm în special pe partea profesională. Pe de altă parte alții sunt mai timizi, nu au încredere că sunt capabili de mai mult și simt nevoia să mai lucreze la acest capitol. Atât pentru primii, cât și pentru ceilalți, evenimentul BuzzCamp este locul care îi poate ajuta să facă un pas înainte pe plan personal sau profesional. O spun din proprie experiență 🙂

Pentru mine, participarea la BuzzCamp (ca organizator sau participant) a fost o experiență binevenită și educativă, de la care am învățat multe, printre care să am încredere în capacitățile mele, să gândesc pozitiv, să pun accent pe vizualizarea soluțiilor atunci când sunt într-un impas, să-mi urmez visurile fie că vorbim despre dezvoltarea unei pasiuni sau de zona profesională.

BuzzCamp

Anul acesta evenimentul BuzzCamp este deja la ediția cu numărul 13. Dacă ai între 18 și 27 de ani, ești din București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu sau Bacău,  nu rata participarea la BuzzCamp, care are loc în perioada 23 martie – 8 mai. Înscrierile se fac pe site, în limita locurilor disponibile.

Ia cu tine entuziasmul și deschiderea de a afla lucruri noi! De restul se ocupă echipa Inspire Group 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *