Cadou inedit de Ziua Indragostitilor – CuteOD

Poate imi veti spune ca nu este nevoie de o zi speciala sau de cadouri pentru a celebra DRAGOSTEA, eu insa consider ca daca tot exista 14 februarie/24 februarie, de ce sa nu “profitam” de aceasta zi!?

Zilnic ne confruntam cu tot felul de probleme si lucruri pe care trebuie sa le rezolvam si de multe ori uitam sa ne facem timp pentru noi sau pentru partenerul de viata. Sau din diverse motive (timiditate, mandrie etc.), nu ne mai exprimam sentimentele pentru persoana iubita.
CuteOD

Acum insa, ca tot se apropie Ziua Indragostitilor, vreau sa va prezint povestea unui baiat, Cristian, care a facut un gest minunat pentru iubita lui si care poate fi o sursa de inspiratie pentru toti care vor sa-si suprinda persoana iubita zi de zi, nu doar de 14 februarie 🙂 Cristian a lansat o aplicatie joc, CuteOD – Cute Over Dose pentru iubita lui, care ii spunea ca nu este suficient de romantic, ca se exprima foarte greu, ca nu ii da si ei mesaje, asa cum fac iubitii prietenelor ei. Asa ca s-a gandit sa creeze o aplicatie speciala pentru ea :P, denumita strategic „Cute OVERDOSE”, ca un fel de „amenintare” ca va fi bombardata de acum de mesaje siropoase.

CuteOD-cuteograme

Cum functioneaza: poti alege din lista predefinita (romantic, funny, love) un numar de mesaje standard, le poti completa cu cateva mesaje personalizate si ii trimiti iubitei un link de unde sa descarce aplicatia, sub forma unui joc. Dupa descarcare, tot ce trebuie sa faca ea este sa se joace cu o vulpita care trebuie sa-si demonstreze siretenia si sa sparga baloanele care zboara pe deasupra ei. La fiecare balon spart, pe ecran apare un mesaj de la iubitul ei :D, in ordine aleatoare. Astfel, oricine intampina o greutate in a-si comunica sentimentele, este salvat acum de CuteOD. Pentru ca reactia tuturor la descoperirea aplicatiei a fost extraordinara, de la o simpla joaca, Cristian s-a gandit sa o transforme intr-un stalpisor de sustinere a relatiilor si sa o dezvolte si mai mult. De aceea, anul acesta indrazneste sa lanseze o campanie de crowdfunding! 

Vulpita CuteOD

Daca vreti sa-i faceti un cadou inedit persoanei iubite, intrati in aplicatie (disponibila pe Android) si personalizati-o cu mesaje. Apoi ii puteti trimite link-ul persoanei iubite, pentru a descoperi ce mesaje i-ati scris. Este un cadou inedit, care pune accent pe partea sentimentala si sunt sigura ca acest lucru o va impresiona 🙂

Sarbatoare frumoasa va doresc si nu uitati sa celebrati DRAGOSTEA ori de cate ori puteti.

 

Sursa poze

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *