Ceaiurile Fares: intre DA si NU

Astazi ma pun in pielea degustatorului de mancare, de fapt de bauturi non-alcoolice si o sa va povestesc impresiile mele despre ceaiurile Fares. Fiecare element este important atunci cand vorbim de ceaiuri: culoare, aroma, gust, design cutie etc. Am degustat o multitudine de ceaiuri de la Fares, din diverse game, pe care le puteti vedea aici!

Am facut acest lucru la un Tea Party, unde am invitat prietenii dragi pentru a se bucura alaturi de mine de ceaiurile cu arome exotice, cat si cele din plante, marca Fares. In plus, cu aceasta ocazie, am aflat opinii si impresii de la ei despre ceaiurile pe care le-au degustat.

Sunteti curiosi care a fost verdictul lor? Ce tip de ceai le-a placut in mod special? Dar verdictul meu?

Va vine sa credeti sau nu, dar toti am cazut de acord asupra unui lucru: cel mai bun ceai in opinia noastra a fost cel RELAXANT, urmat de ceaiul cu ghimbir si lamai verzi. Ne-a placut in mod special aroma placuta si mixul de ingrediente folosit pentru a reda starea de relaxare (flori de hibiscus, frunze de lemon verbena, menta, flori de lavanda, roinita, maghiran, fructe de cardamom si ulei esential de portocale). Iar la ceaiul cu ghimbir si lamai verzi am fost atrasi de ideea de a testa ghimbirul in ceai, care este foarte bun pentru raceala. Recunosc, ghimbirul nu imi place deloc, dar ceaiul cu ghimbir este extrem de bun.

FaresFares

Pe langa ceaiurile din lista de mai sus am incercat inca 10 sortimente de ceai de la Fares. Dintre ele, pe mine m-a impresionat ceaiul din afine si cel din capsuni si fragi. Ceaiul din afine are o culoare superba si un gust dulce-acrisor care-ti unge sufletul :).

FaresFares

Mai exista un ceai care a facut impresie buna in randul prietenilor mei. Eu am vrut sa-l incerc din curiozitate: este vorba de ceaiul de la bunica cu foi de ceapa. Este aromat si placut la gust, colorat si foarte bun si nu se simte deloc gustul de ceapa, daca va gandeati la acest aspect.

Daca ar fi sa fac o comparatie, ceaiurile din fructe sau fructe exotice mi-au placut mai mult decat cele din plante, care nu au reusit sa ma impresioneze. Poate pentru ca beau de obicei ceai din plante culese de mama si gustul lui nu poate fi asa usor de inlocuit. In plus, un element important pe care as vrea sa-l scot in evidenta este faptul ca ceaiurile la punga sunt mult mai aromatice decat cele la plic. Ca design, ceaiurile tip Horeca – Aromfruct, Bunica si cele la punga au un aspect deosebit in comparatie cu celelalte.

Daca vreti sa va relaxati la un ceai cald sau rece, va recomand sa alegeti sortimentul preferat de la Fares, sa puneti 2 pliculete la o cana de 200 ml si sa-l savurati alaturi de cei dragi voua. Eu am facut acest lucru si ma bucur ca Fares a reusit sa reuneaca oameni frumosi in jurul unei cani de ceai 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *