Craiasa Zapezii "ingheata" ecranele cinematografelor

Stiti vorba aceea: totul e bine cand se termina cu bine? Asa e si in lumea povestilor, care ne reaminteste aproape intotdeauna ca binele invinge raul si ca prietenia si bunatatea sufleteasca fac diferenta in orice situatie.

Iar cand vezi ca cei mici raman patrunsi de povestea pe care o vad si zambetul lor sincer si dulce le inunda fetisoarele, nu ai cum sa nu te bucuri alaturi de ei. In plus, tu, ca adult, zambesti fara sa vrei pentru ca ii vezi fericiti si asta te face si pe tine sa te bucuri din inima. Nu mai zic de starea pe care ti-o provoca povestea pe care o vezi, care iti aduce aminte de copilarie si de momentele in care si tu visai cu ochii larg deschisi si gura cascata la zane si craiese, printese si printi, Feti Frumosi si Ilene Cosanzene, baieti curajosi si fete descurcarete.

Aseara am fost la lansarea animatiei 3D “Craiasa Zapezii”, o aventura fermecatoare, cu personaje pline de culoare, peisaje feerice si multa, multa zapada. Timp de 1 h am patruns intr-un taram inghetat de magie si am facut parte, alaturi de Gerda si Kai, dintr-o poveste uimitoare a acestor copii din oraselul nordic, care tineau unul la altul si care afla ca de fapt sunt frate si sora. Descoperirea lor este tulburata de aparitia unui trol care il fura pe Kai si astfel Gerda porneste in cautarea lui in taramul inghetat de Craiasa Zapezii. Aceasta, desi este o fiinta malefica, are de fapt un suflet bun care a fost ranit la un moment dat. Ce rol va avea oglinda Gerdei in toata aceasta poveste, unica mostenire ramasa de la parintii ei, va las sa descoperiti in film. 🙂

afis craiasa zapezii

Ce pot sa va mai spun despre film este ca veti fi inundati de frumusetea fulgilor de nea si puritatea albului care apar odata cu venirea iernii. Iar vocile care au realizat dublajul in limba romana (Elena Gheorghe, Cream, Simona Patruleasa, Dan Cruceru) va vor incanta cu siguranta.

eu&Craiasa

Filmul “Craiasa Zapezii” este realizat dupa povestea scrisa de Hans Christian Andersen si este distribuit in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment.

 

 

comments

  • Townfashion

    Dar filmul nu este cu subtitrare? Cu siguranta pe mine nu ma incanta vocile in limba romana la un film care la origine stiu ca nu este in limba romana.

    • Sofia

      Vocile dublate in limba romana suna foarte bine. Iti recomand sa mergi la film sa te convingi :)

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *