Cum e sterilizatorul Chicco SterilNatural 2 in 1? (REVIEW)

Siguranta si sanatatea bebelusului sunt cele mai importante elemente pentru orice parinte. Cel mic are imunitatea scazuta dupa nastere de aceea trebuie sa avem grija si sa il protejam impotriva bacteriilor si germenilor care se pot depune pe suzeta, biberoane, tetine, jucarii sau alte recipiente si obiecte pe care le folosim.

Daca atunci cand eram mici, parintii nostri incercau prin metode tranditioanle sa sterilizeze suzetele si biberoanele (fierberea lor in apa timp de 5 minute), acum au aparut tot felul de aparate electrice care ne usureaza aceasta munca. In timp ce noi avem grija de bebelus sau ne jucam cu el, sterilizatorul lucreaza pentru noi 🙂

Eu de exemplu am optat pentru un sterilizator electric modular cu aburi Chicco SterilNatural 2 in 1. L-am luat cu gandul ca il voi folosi cand bebelusul va creste si voi incepe diversificarea alimentatiei. Ma gandeam ca atunci voi folosi mai des biberoanele. Insa, l-am utilizat inca din primele zile dupa nastere, pentru a steriliza componentele pompei de san si protectoarele pentru mamelon.

sterilizator-electric-modular-cu-aburi-chicco-sterilnatural-2-in-1_8969_5_1437462888

Ulterior, cand m-am internat pentru o interventie, sotul meu l-a folosit pentru a steriliza suzeta, tetinele si biberoanele celui mic. Cat am lipsit, bebelusul meu a “testat” gustul laptelui praf. Din cate mi-au povestit, l-a devorat fara sa stea pe ganduri. Dupa ce il hranea pe bebelus, sotul meu spala tetina si biberonul si le punea la sterilizat.

Sterilizatorul electric modular cu aburi Chicco SterilNatural 2 in 1 este usor de folosit si foarte practic. Torni apa in spatiul special creat, pui tetinele si biberoanele sau recipientele pe care vrei sa le sterilizezi, pui capacul si apesi butonul de start. Timp de cateva minute sterilizatorul isi face treaba si se opreste, iar tu poti sta linistita ca recipientele pe care le folosesti pentru bebelusul tau sunt curate si sigure.

Detalii tehnice:

  • sterilizarea se face in 5 minute
  • sterilizatorul distruge 99.99% din germeni prin intermediul aburului
  • dupa sterilizare, aparatulul se opreste automat
  • produsele raman sterile in interiorul sterilizatorului timp de 24 ore, daca nu se scoate capacul
  • pot fi sterilizate toate tipurile de biberoane, accesoriile pompei de san, tetine, suzete etc.
  • are dimensiune ajustabila: este un produs 2 in 1 (“COMPACT” sau “FULL SIZE”)

sterilizator-electric-modular-cu-aburi-chicco-sterilnatural-2-in-1_8969_3_1437462881

  • sterilizatorul poate fi achizitionat de pe site-ul www.chicco.ro sau din magazinele Chicco.

Chiar daca nu vedem cu ochiul liber, biberoanele si suzetele pot fi o “sursa” de bacterii si germeni, care ajung in gurita bebelusului. De aceea, este foarte important sa alegem o metoda de sterilizare, oricare ar fi aceasta. Noi am optat pentru sterilizatorul electric modular cu aburi Chicco SterilNatural 2 in 1 si suntem multumiti de el. 🙂

Voi ce metoda de sterilizare folositi?

comments

  • Oleg

    Avantajul acestui sterilizator e ca se raceste rapid. :)

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *