Modern Dad's Challenges

De ce vin tatii la un eveniment de parenting?

De cand am inceput seria de evenimente Modern Dad’s Challenges, mi-am dorit sa stiu care este motivatia reala a tatilor care participa la fiecare editie.

Ii atrage subiectul pe care il dezvoltam impreuna cu specialistii invitati?

Vin mai degraba pentru socializare?

Sunt interesati sa afle opinia unui specialist vis-a-vis de subiectul pe care ii intereseaza?

Sau participa pentru ca insista sotia lor? Spun asta pentru ca o parte dintre tati sunt inscrisi la eveniment de catre doamne.

Raspunul l-am primit la una dintre editiile Modern Dad’s Challenges, cand unul dintre speakeri a adresa urmatoarea intrebare participantilor:

–  Pe voi cine v-a adus aici? E vreun autocar la iesire care va asteapta?! Aluzie la ce se intampla in campaniile electorale.

Raspunsul participantilor m-a lasat fara cuvinte. Inima a inceput sa-mi bata cu tarie si fara sa vreau, am simtit cum mi se face pielea de gaina. M-a inundat instantaneu o stare de fericire si emotiile pozitive au inceput sa-si faca prezenta.

Tatii au raspuns urmatoarele lucruri:

  • Vin la Modern Dad’s Challenges pentru ca este unicul eveniment care ne recunoaste valoarea noasta ca tati. 🙂 Mi se face pielea de gaina si cand scriu aceste cuvinte.
  • Vin la Modern Dad’s Challenges pentru ca este unuicul eveniment in care nu ne simtim in minoritate;
  • Vin la Modern Dad’s Challenges pentru ca aflu informatii utile despre cum pot deveni un parinte mai bun;
  • Vin la Modern Dad’s Challenges pentru ca invat multe despre provocarile care vin odata cu nasterea copilului si ma simt bine aici.

Toate aceste raspunsuri m-au facut sa merg mai departe si sa organizez impreuna cu agentia Creative Energy Corner si alte editii Modern Dad’s Challenges. Cand ti se spune in fata ca ceea ce faci este bine, ca aduce valoare si ajuta tatii sa devina mai buni, nu poti sa te opresti. Continui cu toata increderea si tii capul sus indiferent prin ce provocari treci.

Tatii sunt minunati. Am spus-o si o s-o repet cu orice ocazie. La fiecare editie a fost o onoare pentru mine sa fiu in fata lor, sa prezint evenimentul. Ma inchin in fata lor pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o. Pentru ca datorita lor si deciziei de a participa la eveniment, Modern Dad’s Challenges a reusit sa creasca si sa adune in jurul lui o comunitate extraordinara de domni! 🙂

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *