Descopera: Create Yourself deschide drumul cunoasterii

De cateva luni m-am alaturat unui ONG pe partea de PR si il ajut sa-si faca vizibile si cunoscute proiectele pe care le implementeaza si valorile in care crede. Asociatia Create Yourself (CYS) este locul in care o mana de oameni emaptici si implicati, doresc sa ajute si sa contribuie la educarea copiilor si tinerilor defavorizati, printre care si a celor care locuiesc in apartamentele sociale din Bucuresti.

In aceasta toamna, saptamana viitoare mai exact, pe 16 septembrie, CYS lanseaza un nou proiect, foarte util pentru copiii si educatorii sociali: Descopera – Dezvoltare si suport pentru copiii si educatorii din apartamentele de tip familial”.

Logo Descopera bg alb

Sub sloganul “Deschide drumul cunoasterii”, proiectul isi propune sa organizeze o serie de activitati care sa contribuie la dezvoltarea deprinderilor socio-profesionale ale copiilor si tinerilor institutionalizati si sa ajute la solutionarea unor situatii de vulnerabilitate cu care acestia se confrunta.

Principalele activitati din cadrul proiectului implica:

  • educatie vocationala si mentorat pentru copii si tineri cu scopul de a-i ajuta sa-si aleaga drumul profesioanl si de a le facilita accesul la cunoasterea pietei muncii si oportunitatile pe care le ofera;
  • grupuri suport pentru educatori sociali;
  • initierea unui dialog intre institutiile publice (DGASPC-uri) si ONG-urile care desfasoara programe pentru copiii din apartamentele sociale, in vederea stabilirii un program de lucru comun.

Daca vrei sa afli mai multe despre stilul de viata si necesitatile acestor copii, CYS te invita la conferinta de lansare a priiectului, care are loc pe 16 septembrie 2015, ora 18:00, la Connect Hub (Bulevardul Dacia 99, etaj 3, sector 2, Bucuresti). Trebuie doar sa-ti exprimi dorinta de a participa confirmand prezenta ta la adresa sofia.frunza@gmail.com sau poti da join la event-ul de pe Facebook 🙂 

comments

  • Virtual server

    Asociatia Create Yourself da startul mult asteptatului program de mentorat din cadrul proiectului Descopera - Deschide drumul cunoasterii!

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *