Liber la educatie_Frunzaresc

Despre educatie si libertate, cu antrenorii bunei educatii (+CONCURS)

Incep acest articol cu o intrebare simpla: Cat?

Cand devii parinte ajungi sa-ti spui adesea aceasta intrebare: cat este suficient, cat este bine, cat este in regula, cat trebuie sa insisti, cat trebuie sa-l impingi de la spate pe copil, cata libertate si independenta sa ii oferi, cat sa-i sustii, cat sa-i presezi etc. Sunt intrebari care ne macina si la care incercam sa gasim raspunsul in diverse moduri: citind articole, bloguri si carti de parenting, intreband rude, prieteni, parinti cu experienta, influenceri, specialisti, participand la evenimente de profil etc.

Astazi vreau sa va povestesc despre un eveniment de parenting la care eu ma duc pregatita sa absorb cat mai multe informatii si sfaturi de calitate, un eveniment la care sper sa gasesc raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care le am vis-a-vis de educatia celui mic, astfel incat atat eu, cat si el sa fie implinit si fericit.

Asadar, duminica, 11 iunie. are loc evenimentul “Liber al educatie si educatie la liber”. Antrenori ai bunei educatii vor fi specialisti consacrati precum: Oana Moraru, Gaspar Gyorgy si Carmen Lica. Iar cu sfaturi legate de sanatatea copiilor va veni Larisa Petrini. Evenimentul este moderat de o femeie ale carei carti le-am citit cu mare drag si pofta de viata: Alice Nastase Buciuta, Redactor-Sef al revistei Marea Dragoste.

Iata detalii despre programul evenimentului:

Registration 09:00-10:00

Panel 1 10:00-11:45
• Gaspar Gyorgy, Psihoterapeut relaţional
• Carmen Lica, Director Executiv CEDP

COFFEE BREAK 11:45-12:15

Panel 2 12:15-14:00
• Larisa Petrini, Health Coach si ambasador Jamie Oliver
• Oana Moraru, Consultant educational

Ateliere pentru cei mici: acestea vor fi sustinute de catre Tzitzi-Poc si Scoala Step by Step Bucuresti

Sunt mandra sa ma numar si eu, cu blogul Frunzaresc.eu, printre partenerii media ai evenimentului. Mai multe detalii despre subiectele de discutie din cadrul evenimentului “liber la educatie sau educatie la liber, puteti citi aici.

CONCURS:

V-am pregatit si un concurs, la care ofer 2 invitatii la evenimentul “Liber la educatie, educatie la liber“. As vrea sa imi scrieti in comentarii la acest articol care este motivatia pentru a participa la eveniment?

Voi alege castigatorii in functie de raspunsul care consider ca este cel mai ok si ii voi anunta sambata, 10 iunie Succes! 🙂

 

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *