Disco Love

Mii de particule se aprind, ne pătrund toate simțurile și trezesc în noi o emoție care parcă ne dă viață, emană energie capabilă să ne ridice la ceruriri, să ne transpună într-o stare de nedescris, chiar și în cea mai proastă zi, în cel mai rău moment al vieții, aici și acum!

Iubirea! O stare, un sentiment, o atitudine…

O simțim, o adorăm, o dorim, după care ajungem so urâm, s-o disprețuim, s-o desconsiderăm.

Un ciclu firesc al lucrurilor, nu-i așa?!

Ne îndrăgostim, Dezamăgim, Iertăm, Înșelăm, Adorăm, Devenim Geloși etc. și toate acestea sub umbrela IUBIRII.

Tocmai despre acest sentiment și despre eliberare, frustrare și eterna căutare a sufletului pereche este și piesa ”Disco Love” după texte de Yasmina Reza, Olivier Lecot, Jean Dujardin.

5 actori: o starletă turbată, o virgină de treizeci de ani, un Don Juan mic dar eficient și un cuplu căsătorit, cu un copil care nu apare în spectacol, blazat și distant, toate într-o comedie de nota 10.

Disco Love_picture

De la discuții despre sex (“pregătirea-i totul, când ne gândim/referim la sex”,), avansuri (“simt o chimie foarte puternică și foarte ciudată”), gânduri erotice exprimate verbal ( în atmosfera erotică a apartamentul, dezbrăcarea, sărutul, mușcătura gâtului, mâinile pe corpul tău…”) replici aruncate cu indiferență (“am rămas fără cuvinte”), dezvăluiri intime (“mă simt dezbrăcată din priviri”) și răutăți la adresa persoanei (“cred că te-ai măritat cu omul nepotrivit”), toate își găsesc locul și rostul în piesa ”Disco Love”.

Mustrări de conștiință, prejudecăți (“să înșeli o femeie nu e același lucru cu a înșela un bărbat”), disperare și multe lucrușoare care îți aduc zi de zi doza potrivită de tristețe. De ce nu e iubirea ușoară?! Îți plac, îmi placi și gata!

E minunat că uneori mai putem râde… de propria persoană. Căci altfel…?!

Oricum, distracția sexuală rămâne subiectul fierbinte al piesei ”Disco Love”, cu bunele și cu relele ei. Noroc că noaptea șterge tot ce te-a supărat… începi o nouă zi altfel. Și e normal să se întâmple așa!

Și când te gândești ce simplu poate fi… E suficientă o întrebare: Wood you go in bed with me?

Mai multe despre bărbați și femei, iubiri și dezamăgiri, gelozii, obsesii și prejudecăți sau tăcerea specifică unui cuplu, vă las să descoperiți în piesa ”Disco Love”.

Enjoy!

P.S: Merci Emil Călinescu pentru invitație 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *