E usor sa faci bine. Doneaza!

Cand ai facut ultima oara un bine?

Chiar daca raspunsul tau este “ieri” sau “acum cateva zile”, Crucea Rosie te indeamna sa mai faci unul chiar AZI, in cadrul campaniei “E usor sa faci bine. Nu arunca, DONEAZA!”.

Daca te provoc acum sa deschizi sifonierul si sa-mi spui daca ai haine pe care nu le-ai purtat de ani de zile sau chiar niciodata, cate s-ar aduna? Eu am facut acest experiment si am gasit 10 hainute.

Fie ca nu ne mai plac, ca s-au invechit, ca le-am primit cadou si nu ni se potrivesc sau pur si simplu nu le mai purtam, fiecare avem in sifonier numeroase haine pe care le putem dona si care ar putea sa aduca un zambet si un pic de caldura in sufletul unui copil nevoias, care nu are cu ce se imbraca.

Dezastrele naturale rareori pot fi anticipate, prin urmare multe familii ajung in situatia in care raman fara casa, fara masa, fara lucrurile de baza. Noi ii putem ajuta!

Haideti sa facem curat in  sifonier si sa alegem cateva lucruri pe care sa le donam organizatiei Crucea Rosie care este alaturi de familiile si copiii care au de suferit in urma dezastrelor si saraciei.

poza Crucea Rosie

In perioada 4-7 decembrie, voluntarii Crucea Rosie te asteapta cu drag la Baby Expo, la Sala Palatului, la standul E23. Ii vei recunoastie usor, au o cruce rosie pe tricouri :).

Sper sa acceptati provocarea mea si sa donati. S-a demonstrat ca oameni care doneaza sau fac lucruri frumoase pentru alte persoane, sunt mai fericiti. Pirn urmare, faceti-o pentru voi, pentru fericirea voastra!

Credeti-ma veti simti acea implinire sufleteasca pe care putini oameni sau putine momente in viata reusesc sa v-o aduca.

comments

  • ora exacta

    Greu de imaginat ca se poate intampla asa ceva

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *