Edu SUPORT – « sharing is caring »

O vorba inteleapta spune ca « sharing is caring ». Daca si tu esti de acord cu aceasta afirmatie, asociatia Create Yourself iti lanseaza urmatoarea provocare: INDRAZNESTE sa impartasesti din cunostintele tale copiilor defavorizati!

Daca esti un tanar empatic si responsabil, dornic sa faci voluntariat si sa le oferi unor copii sprijin in realizarea temelor sau sa-i inveti lucruri noi, care ii ajuta sa-si dezvolte creativitatea, inscrie-te in proiectul Edu SUPORT.

Edu SUPORT (1 martie- 10 iunie) va functiona ca un spatiu educational in cadrul cantinei sociale Filaret, unde 30 de copii, beneficiari ai cantinelor sociale si ai scolilor din zona, vor primi suport in realizarea temelor pentru materiile scolare (limba romana, matematica si limba engleza) si vor participa la ateliere creative (curs de pictura, curs de handmade etc.). Totodata, vor fi organizate intalniri cu membrii comunitatii locale (profesionisti sau oameni din zona, ce pot reprezenta o sursa de inspiratie pentru copii), dar si evenimente culturale pentru comunitate (proiectii de film etc.)

Edu SUPORT

Daca vrei sa te implici si sa participi alaturi de membrii asociatiei Create Yourself la implementarea proiectului “Edu SUPORT”, trimite CV-ul si motivatia ta la adresa de email edusuport@cys.ro pana la data de 26 februarie.

Proiectul Edu SUPORT este finantat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti.

Asociatia Create Yourself este o organizatie nonguvernamentala ce are ca principal scop acordarea sprijinului educational si social copiilor si tinerilor pentru a deveni parte activa in propria lor dezvoltare. Am pornind la drum cu programe educationale care raspund nevoilor reale ale acestor copii, imbinand educatia nonformala cu responsabilizarea civica. Mai multe informatii despre activitatea asociatiei te invit sa citesti pe site-ul www.cys.ro sau pe pagina de Facebook.

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *