Evenimente de parenting (APRILIE)

A inceput luna aprilie, deci e momentul potrivit sa ne informam legat de evenimentele de parenting care au loc in aceasta perioada. Eu am selectat cateva dintre ele si va invit sa va inscrieti la cele care vi se potrivesc 🙂

parenting3

11 Aprilie:

  • Curs “Nutritia gravidei”, organizat de Asociatia SAMAS. Cursul are loc in Constanta, Bistrita si Pitesti si tine 90 de minute. Taticii care participa la curs primesc si atestat. Intrati aici pentru inscrieri.

16 Aprilie:

  • Mami, hai la masa! Atelier de gatit si diversificare pentru mamici cu copii intre 6 luni si 3 ani, Chicco. Evenimentul are loc in IASI si incepe la 14.00, la CUIB. Detalii despre inscriere gasiti aici!

19 Aprilie:

  • Conferinta “Invata cum sa cresti un copil autonom”, Social Moms (GRATUIT). Evenimentul incepe la ora 18.00, la Jubile Ballroom  si ii are ca speakeri pe Otilia Mantelers, Crina Coliban si Dan Cruceru. Detalii despre inscrieri gasesti pe site-ul socialmoms.ro. Evenimentul poate fi vizionat si live.

21 Aprilie:

  • Ingrijirea bebelusului in primul an de viata, Social Moms (GRATUIT). Evenimentul incepe la ora 17.30, la Jubile Ballroom Bucuresti si poate fi vizionat live aici. Se va discuta despre alergiile respiratorii, atasamentul parental si ingrijirea si igiena bebelusului.
  • “4 femei, 4 nasteri, 4 mame (GRATUIT). Evenimentul este organizat de Centrul 9 luni si incepe la ora 18.30. Locatie: pe str. Turturelelor, nr 11B, corp A, et 3, interfon 31, Bucuresti. Este necesara o inscriere prealabila la numarul de telefon 0735.916.743, adresa de e-mail contact@centrul-9luni.ro sau formularul online de pe site. Informatii suplimentare despre eveniment gasiti pe pagina acestuia.
  • ”În căutarea luminii”, Busy Bees Academy. Evenimentul are loc in perioada 21-23 aprilie 2016 si isi propune sa initieze mai multe ateliere pentru publicul larg, in care sa prezinte viziunea Busy Bees Academy despre educatia de calitate.

23 Aprilie:

  • Ziua Parenting Hub: Suntem parintii care au curajul sa creada in copiii lor? Evenimentul este organizat de revista Totul despre mame,incepand cu ora 11.00, la Carturesti. Inscrierile se fac pe pagina de Facebook a evenimentului.

28 aprilie:

  • Diversificarea alimentatiei bebelusului & autodiversificare, ProMama. Evenimentul incepe la ora 11:00, la sediul ProMama si se va discuta despre alimentatia complementara a bebelusului si cum sa te descurci mai usor cu introducerea noilor alimente. Inscrierile se fac aici.

Daca stiti si alte evenimente dedicate mamicilor sau viitorilor parinti, va invit sa-mi dati de stire in comentarii 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *