Evenimente de parenting (ianuarie 2017)

Incepem anul 2017 cu aceeasi deschidere si dorinta de a invata si de a ne informa despre cresterea si dezvoltarea copiilor? Eu voi continua sa public lunar o selectie de evenimentele care mi se par utile pentru parinti sau viitori parinti, cat si pentru copilasii lor.

Asadar, in ianuarie va puteti inscrie sau participa la urmatoarele evenimente, workshop-uri, spectacole etc.:

21 Ianuarie:

  • Aluat sarat, hai la framantat! Acest eveniment are loc sambata, de la ora 11.00 si este recomandat copiilor cu varste intre 1-4 ani. Cei mici vor modela aluatul si se vor juca cu apa si faina. Va fi fun :). Detalii despre inscriere gasiti aici.

24 Ianuarie:

  • Puterea Electricitatii – fizica distractiva pentru copii 7-12 ani. Cei mici sunt asteptati la curs cu 2 ore de experimente cu si despre electricitate si electromagnetism si se vor juca cu baterii, becuri, cabluri si alte accesorii si vom construi mini circuite etc. V-a starnit curiozitatea? Trageti cu ochiul aici.

29 Ianuarie:

  • Spectacol Lumea cu Pacala. Duminica, de la 11:30, la HAPPYCINEMA® Bucuresti din Liberty Mall are loc un eveniment inedit: spectacolul de teatru “Lumea cu Pacala“, jucat in sala de cinema. Costul unui bilet pentru copii este 15 lei, iar pentru adulti este 20 lei.  Grupurile au parte de oferte speciale, la pret redus 🙂 Pentru detalii si rezervari puteti suna la 0777 556 976 sau accesati site-ul HAPPYCINEMA.

31. Ianuarie:

  • 18 tehnici pentru a creste un copil echilibrat, de Urania Cremene. Puteti participa la acest evenimnet fie dimineata, de la 9.30-13.00, fie de la 16.30-20.00. Seminarul are loc la Crystal Ballroom si necesita inscriere in prealabil.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *