Evenimente de parenting (MAI)

Ca sa nu ne prinda luna MAI fara planuri, am pregatit din timp o lista cu evenimente de parenting la care puteti participa. Dupa sarbatorile pascale trebuie sa ne facem timp si pentru cateva activitati educatie, nu-i asa? 🙂

parenting3

4 Mai:

  • Grup de Suport pentru parintii cu prematuri. Evenimentul are loc in fiecare miercuri, de la 11.00 si este organizat de Asociatia Unu si Unu. Inscrierile se fac aici!
  • Curs Lamaze, organizat de Asociatia Pro Mama. Viitorii parintii care vor sa invete aceasta tehnica de respiratie, sunt asteptati de la 18.00 la Centrul Pro Mama.  Cursurile se tin timp de 5 zile. Detalii gasiti pe pagina evenimentului.

7 Mai:

  • Cresterea si dezvoltarea copilului de la 3 luni la 3 ani. Workshop-ul are loc pe 7 si 8 mai si este sustinut de Raluca Mihai, psiholog, formator si mama. Pentru mai multe detalii accesati pagina evenimentului sau numarul de telefon 0744448071.

8 Mai:

  • Cei 4 C in parenting. Evenimentul incepe la 10.00 si este primul din seria celor 4 care vor avea loc, fiind sustinut de Alexandra Moga si Diana Vijulie. Pentru informatii suplimentare intrati aici!

10 Mai:

  • Solutii pentru Alaptarea Bebelusilor cu Probleme. Conferinta este sustinuta de un specialist international: Catherine WATSON GENNA si organizata de ProMAMA. Detalii despre programul si taxa de participare sunt aici!

11 Mai:

  • “Vai, cata energie are copilul tau, nu sta locului o clipa! Nu cumva are ADHD?”. Un nou eveniment din seria “Atelierelor cu mamici”, organizate de Totul despre Mame, de la 18.30, la Connect Hub. (GRATUIT)

14 Mai:

  • Parenting fluid”. Cursul este sustinut de Diana Vasile si Irina Tepuru si incepe de la 9.30, la Palatul Universul. Inscrierile se fac aici!

18 Mai:

  • Atelier masajul bebelusului. Daca vrei sa inveti mai multe despre cum sa il masezi corect pe bebelus, inscrie-te la atelierul organizat de Centrul ProMAMA.

21 Mai:

  • Totul despre parenting. Conferinta sustinuta de celebrul Alfie Kohn, autorul a 14 carti despre educatie, parenting si comportament uman. La eveniment se va discuta despre rolul pedepselor si a recompenselor, ce trebuie sa faci pentru a creste un copil curajos si sigur pe el. Detalii despre inscriere gasesti la acest link.

Daca stiti si alte evenimente dedicate mamicilor sau viitorilor parinti, va invit sa-mi dati de stire in comentarii 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *