Evenimente de parenting (OCTOMBRIE 2016)

Se spune ca toamna se numara bobocii. Dar haideti sa numaram si evenimentele de parenting care au loc in aceasta perioada! Sunt foarte multe si merita sa participati macar la o parte dintre ele. Fie ca va intereseaza nasterea si ingrijirea copilului, cum acordati primul ajutor, ce puneti in farfuria copilului sau unde va relaxati impreuna cu cei mici, mai jos gasiti o lista cu evenimente pe aceste subiecte 🙂

parenting3

15-16 OCTOMBRIE:

  • Weekend de parenting.  In acest weekend are loc cel de-al doilea Weekend De Parenting sustinut de catre Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, adica Eu, parinte ghemotoc. La eveniment se va discuta despre ce inseamna trauma, micro-trauma si crizele de dezvoltare, pentru a le intelege, deosebi si preveni, despre dezvoltarea sexualitatii si rolul ei in devenirea copilului, despre nevoile emotionale ale celor mici, pornind de la identificarea si gestionarea lor, in vederea  dezvoltarii unei relatii autentice si sanatoase cu ghemotocul. Inscrierile se fac aici!

weekend-de_parenting

15 OCTOMBRIE (pana pe 27 noiembrie)

  • Incepe debutul stagiunii de toamna a trupei de teatru pentru copii MiniArtShow. De asemenea, se lanseaza campania “Vreau la teatru”, prin care organizatorii isi propun sa aduca copiii din medii defavorizate la teatru, la spectacolul „Danila Prepeleac”, adaptare dupa povestea scrisa de Ion Creanga. Programul spectacoleltor poate fi accesat aici!

21 OCTOMBRIE

  • Scoala Parintilor Responsabili. Acest eveniment este dedicat viitorilor parinti si va aborda urmatoarele teme: nastere, alaptare si ingrijirea nou-nascutului in prima luna de viata. Inscrierile se fac gratuit la acest link.

comunicat-de-presa-1-1

22 OCTOMBRIE

  • Curs de Prim Ajutor pentru Parinti. Mi-am propus de ceva timp sa ajung la un astfel de curs de aceea va recomand sa mergeti. Evenimentul este organizat de Asociatia SAMAS si tine de la 10.00 la 17.00. La curs se va pune accent pe manevrele efectuate la copii in situatii ca: electrocutare, inec, accident rutier, sufocare, hemoragii, plagi, entorse, luxatii, fracturi, arsuri, insolatie, intoxicatii, convulsii. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

24 OCTOMBRIE

  • De ce e important ce punem in farfurie, Miahela Bilic. Evenimentul este organizat de Totul despre Mame si incepe la 18.30 la Connect Hub. Mihaela va vorbi despre rolul unei alimentatii sanatoase la copii si modalitatile prin care putem atinge echilibrul in ceea ce priveste mancarea. Pentru a participa la eveniment trebuie sa te inscrii in prealabil.

mihaela_bilic_totul_despre_mame

27 OCTOMBRIE:

  • Cum crestem copii sanatosi. Totul despre afectiunile de sezon si bolile copilariei, eveniment organizat de Social Moms. Stiti deja ca eu merg cu drag la evenimentele organizate de Social Moms, prin urmare va recomanda sa va inscrieti aici!
baby girl playing doctor and treats teddy bear
baby girl playing doctor and treats teddy bear

29 OCTOMBRIE

  • Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor. Evenimentul are loc la Impact Hub Bucharest si este dedicat noilor generatii de parinti. Se va discuta despre cum putem merge mai departe ca buni parinti in armonie si echilibru cu timpurile in care traim. Detalii despre program, speakeri si inscriere gasiti aici.

header-image

 

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *