Evenimente de parenting (MARTIE)

Luna MARTIE se anunta plina de evenimente frumoase dedicate viitorilor parinti sau copiilor, cat si tuturor persoanelor interesate de sarcina si conceperea unui copilas sau de dezvoltarea si evolutia acestuia.

Lista pe care am realizat-o contine evenimente care au loc in Bucuresti si in tara si sper ca parintii sa se bucure de aceste oportunitati si sa investeasca in dezvoltarea lor, cat si a celor mici. 🙂

parenting3

(Sursa poza)

2 Martie:

 • Curs alaptare (GRATUIT) – Pravalia Parintilor organizeaza incepnad cu ora 18.00, cursul de alaptare sustinut de Livia Tobosaru. Inscrierile se fac pe site. (BUCURESTI)

3 Martie:

 • Ingrijirea bebelusului – puericultura (GRATUIT). Cursul incepe la 16.30, la Cinema City Mega Mall si este organizat de Noua luni si clubulbebelusilor.ro. Detalii suplimentare gasiti aici! (BUCURESTI)

4 Martie:

 • Dezvoltarea creativitatii si a responsabilitatii. Workshop-ul este sustinut de Adriana Mitu, de la 18.00, in Bucuresti si este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani. Daca te inscrii la acest workshop pana pe 15 februarie, ai o reducere de 30%. (BUCURESTI)

9 Martie:

 • Conferinta “Educatia viitorului. Cum sa cresti un copil inteligent emotional?” (GRATUIT). Evenimentul are loc pe 9 martie, de la 18:00, la Biblioteca Judeteana Dinicu Golescu din Pitesti. Intrarea este libera, in limita celor 100 de locuri disponibile. Nu rata ocazia, inscrie-te acum! (PITESTI)
 • Curs alaptare (GRATUIT) – Pravalia Parintilor organizeaza incepnad cu ora 18.00, cursul de alaptare sustinut de Livia Tobosaru. Inscrierile se fac pe site. (BUCURESTI).
 • Seminar “Infectiile respiratorii la copil”, din cadrul Maratonului de Sanatate Secom. Evenimentul se va desfasura la Libraria Humanitas Cismigiu, miercuri, 9 martie, ora 18:30. Detalii despre inscrieri gasiti pe site-ul Secom Romania.

11 Martie:

 • Weekend de parenting (11-13 martie), de Eu, parinte ghemotoc. Evenimentul are loc la Institutul pentru fericire (Bd. Dacia, nr 14) si este sustinut de Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti centrati pe persoana, cu o experienta de 7 ani in spate si mai mult de 50 ateliere de parenting realizate. Intra aici pentru mai multe detalii!

12 Martie:

 • Dezvoltarea creativitatii si a responsabilitatii. Workshop-ul este sustinut de Adriana Mitu, de la 12.00, in Bucuresti si este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani. Daca te inscrii la acest workshop pana pe 15 februarie, ai o reducere de 30%. (BUCURESTI)

15 Martie:

 • Care-i treaba cu parentingul? (GRATUIT) Evenimentul are loc in Barsov, la libraria Libris, incepand cu ora 18.00. Sunt asteptati toate persoanele interesate de retete, sfaturi si trucuri despre viata de parinte. Detalii gasiti si pe pagina evenimentului. (BRASOV)
 • Suntem noi, copiii mari si ei, copiii mici, atat de diferiti? Workshop-ul are loc pe 15 martie, de la 19.00-21.00 si este sustinut de Urania Cremene, la Incubator 107.  Intrarea se face pe baza de donatie – 30 lei. (BUCURESTI)

19 Martie:

 • Depasirea temerilorWorkshop-ul incepe la ora 18.00 si este dedicat parintilor si copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-8 ani. Inscrierile se fac pe blogul adrianamitu.com (BUCURESTI).

20 Martie:

 • Scoala Parintilor. Este un curs de puericultura sustinut de Anca Balasoiu, moasa licentiata maternitatea Bucur, consultant in alaptare si ingrijirea bebelusului. Cursul incepe la 9.30, la Magazinul Chicco Bucuresti, Str Ceaikovski Nr.7, Sector 2 si necesita inscriere in prealabil.

24 Martie:

 • Diversificarea alimentatiei bebelusului, Social Moms (GRATUIT). Evenimentul va incepe la 17.30, la Jubile the Ballroom si se va discuta despre: “cand este momentul sa incepem diversificarea, care sunt conditiile si regulile pentru introducerea primelor alimente solide, care sunt principiile diversificarii si care sunt alimentele permise si interzise pana la varsta de 2 ani”. Inscrierile se fac prin telefon la: 0740.702.162 sau prin email la mihaela.calin@parentingads.ro. Iar daca nu ai cum sa ajungi la eveniment, il poti urmari live aici.

Daca stiti si alte evenimente dedicate mamicilor sau viitorilor parinti, va invit sa-mi dati de stire in comentarii 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *