eevenimente parenting mai

Evenimente de parenting si pentru copii (MAI)

Am intrat oficial in ultima luna a primaverii si ne bucuram deja de vreme buna si mult soare. Insa e bine sa ne facem timp si pentru activitati educative, pe langa plimbarile in parc si minivacantele relaxante la munte sau la mare. Iata o lista cu evenimentele de parenting si pentru copii care vor avea loc in luna mai 🙂

5 mai 2017:

  • Parinti de 10, eveniment de parenting care are loc pe 5 mai, ora 17.30, la Jubile Ballroom Pipera, Salon Le Reve. Acolo veti afla despre miturile legate de nastere, despre alaptare, ingrijirea nou-nascutului, dantura etc. Iata si alte detalii despre programul evenimentului!

campanie-chico

6 mai 2017:

  • Curs de Prim Ajutor pentru Parinti. Asociatia SAMAS organizeaza sambata cursul de prim ajutor, care este util pentru orice parinte si viitor parinte sau in general, pentru orice persoana. Instructorul va preda teoretic si practic masurile de prim ajutor, lucrand cu fiecare participant pe manechin si simuland diverse situatii cand trebuie sa actionam rapid pentru a salva un copil. Iata toate informatiile despre curs!
  • Itsy Bitsy Show: Experiente trasnite cu Profesorul de Joaca. Cei mici, alaturi de cei mari, sunt invitati la un show plin de culoare si distractie, animat de cunoscutul Profesor de Joaca de la itsy Bitsy. Intalnirea are loc de la ora 11.00. Daca nu ajungeti azi, mai puteti vedea spectacolul pe 13 mai, 20 mai si 27 mai. Iata toate detaliile!

12 mai 2017:

  • Baietii din viata noastra. Baietii din viata noastra sunt fara dor si poate foarte importanti. Dar ce credem noi cu adevarat despre viata baietilor si ce ne-a fost programat sa gandim?! Iata o intrebare la care ar fi bine sa ne oprim un pic si sa ne gandim. La  evenimentul “Baietii din viata noastra” veti aflac cum sa ii ajutam pe baieti sa devina adulti responsabili, siguri pe ei, sa poata spune ce simt, sa stie ca emotiile vin in paleta larga si este perfect ok sa le simtim pe toate in momente diferite. Detalii aici.

13 mai 2017:

  • Conferintele Laura Markham. Daca nu ati cunoscut-o deja pe Laura Markham sau nu ati citit materialele de parenting scrise de ea, iata o ocazie extraordinara sa o vedeti si sa interactionati cu ea. La eveniment, Laura Markham va discuta despre cum sa devii parintele bland de care copilul tau are nevoie, care sunt uneltele de care ai nevoie pentru a creste un copil inteligent emotional si ce inseamna emotiile sanatoase si de ce este important sa le traiesti. Nu mai asteptati, vedeti aici  care sunt conditiile de participare 🙂
  • Primul workshop parinte-copil despre bulling. Ce este bulling-ul si mai ales, copilului nostru i se poate intampla asta? Doi psihoterapeuti, doua fete ale bullying-ului, doua ateliere in paralel – parinti si copiii. Cand: sambata, de la 10.00, la teatrul Apolllo 111. Detalii suplimentare gasiti si pe pagina evenimentului.

20 mai 2017:

  • Conferinta educationala “Scoala de ieri, copilul de astazi si scoala de maine” (Ramnicu Valcea). Evenimentul este sustinut de Oana Moraru, care va povesti despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani, despre idei si solutii – aplicabile acasa si in clasa – care determina 3 niveluri ale succesului: scolar, in viata si in echilibrul interior – minte-suflet. Haideti aici pentru mai multe detalii!
  • Parintele perfect, Un mit modern? Daca vreti sa aflati despre cele mai importante principii stiintifice legate de cresterea si educarea copiilor, astazi si in Romania, acest eveniment este locul ideal. Microfonul va fi oferit unor voci cu expertiza stiintifica din domenii precum psihologie, educatie, medicina si altele. Hai pe pagina evenimentului pentru mai multe detalii!

25 mai 2017:

  • Parinti la ecrane. Otilia Mantelers povesteste cu invitatii sai despre tehnologie si cum putem proteja copilatia si relatiile familiale. Evenimentul incepe la 18.30, la Hotel Sheraton. Pentru a participa trebuie sa va inscrieti in realabil. Gasiti aici toate informatiile! 🙂

Voua ce eveniment v-a facut cu ochiul? Eu as merge la toate  😛

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *