Facem ce facem și ne întoarcem la copilărie

Sunt o persoană căreia îi place să câștige. De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, toți suntem la fel din acest punct de vedere: ne place să fim niște învingători.

Există însă o mare diferență între învingători: unii știu să trăiască momentul, să  se bucure  de el, pe când alții muncesc doar ca să câștige.

Până de curând făceam parte din categoria a doua. Eram mereu concentrată, stresată și plină de  nervi atunic când făceam un lucru la finalul căruia mi se atribuia calificativul de învingător sau învins, chiar și atunci când jucam un banal joc de societate (board games). De curând am decis să iau altă atitudine, să încep să mă bucur de moment, indiferent care ar fi rezultatul final. Până la urmă, nu contează atât de mult dacă vei câștiga, ci și cum te simți în perioada în care are loc competiția.

boardgamesȘi am început cu jocurile de societate!

De la Mafia, la Dixie, de la Monopoly la Saboteur, fiecare joc diferit in felul său a ajuns să mă facă să mă relaxez, să-mi dezvolt creativitatea și, cel mai important, să ies din zona mea de confort. Totodată, m-am întors cu gândul în perioada copilăriei, când savuram fiecare moment petrecut cu alți copii la joacă și am retrăit momentul de bucurie sinceră și copilărească și un entuziasm dus la extrem.

Vă recomad cu drag să alegeți jocurile de societate în detrimentul TV-ului, discotecii sau al Facebook-ului. Vă garantez că fiecare oră “pierdută” cu aceste jocuri va reprezenta un câștig individual.

Start joc!

(Sursa poza)

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *