Femeia Viitorului e prezenta pe 10 octombrie la INS

Incep acest articol cu o intrebare pentru tine: tu cum vezi Femeia Viitorului (atitudine, stil de viata, statut social/financiar etc.)?
Eu consider ca o femeie (fie ca vorbim despre ea acum, in 2015, fie in viitor) trebuie sa fie in primul rand increzatoare in fortele proprii si sa se simta bine cu ea, asa cum este, sa-si respecte valorile si principiile pe care le are si sa-si traiasca viata la maximum. Celelalte vin pe parcurs: familia, job-ul dorit, statutul social, financiar, succesul etc. Important este sa isi doreasca si sa faca ceva in directia respectiva. 🙂
Mai multe pe acesta tema se va discuta sambata, 10 octombrie, la conferinta Femeia Viitorului, editia a 2-a, ce va avea loc la Institutul National de Statistica (Bd. Libertatii nr. 16, sector 5, Bucuresti, Romania). Evenimentul va fi un spatiu pentru minte, corp si suflet, pentru (re)descoperirea resurselor, a puterii si a frumusetii interioare, pentru reconectare.
12088088_976351112425281_2417065537937869967_n
Acesta a fost gandit special pentru:
– Femeia activa
– Femeia care vrea sa se bucure pe deplin de o viata armonioasa
– Femeia care este dispusa si deschisa la schimbari si la redefinirea notiunii de „succes”
– Femeia care isi celebreaza feminitatea
– Femeia hotarata sa isi transpuna visurile in realitate.

Succesul este definit in mod diferit de fiecare dintre noi. Pentru unii poate insemna pozitie sociala sau putere financiara, pentru altii insa, cum este pentru Femeia Viitorului-  succesul inseamna sa reuseasca sa isi traiasca propriile valori, sa traiasca autentic, o viata cu sens.

Cea de-a doua editie a Conferintei Femeia Viitorului ofera participantelor program variat. Participantele vor avea o zi plina de inspiratie si de invatare in domeniul coachingului si al dezvoltarii personale, fiind inspirate de Raluca Mohanu, Gabriela Gruianu-Gambra,  Ofelia Neagu, Stefana Badiu, Livia Caciuloiu-Minea, Carleta Tiba, Cosmina Grigore, Corina Neagu, Gabi Urda, Simona Taudor, Simona Chiriacescu. De asemenea vor afla mai multe despre ce inseamna stilul de viata sanatos pentru femeia activa si vor primi recomandari concrete de la 6 speakeri ce vor discuta pe aceasta tema in cadrul panelului – Lifestyle la feminin.  Astfel, dr. Adrian Alexandru, medic medicina estetica, Vania Limban- moasa, Alina Dumitru, nutritionist, Alina Neagu, director Optimed Medical, Roxana Chiroiu, antreprenor Dona Kyros si Marius Dinca – terapeut yumeiho, shiatsu si masaj ne vor oferi sfaturi practice despre terapii anti+aging, nutritie, sanatate intima, sanatatea ochilor, imbracaminte si stil de viata.

Conferinta va fi urmata de o serie de workshop-uri de dezvoltare personala organizate independent, la care participantele se vor putea inscrie in cadrul conferintei. 🙂

Ce mai astepti? Intra acum pe femeiaviitorului.ro si inscrie-te GRATUIT la conferinta!

Ne vedem acolo? 🙂

 

 

comments

  • Hosting

    Am selectionat o serie de citate inspirationale care sa imbogateasca agenda Femeii Viitorului, care sa o inspire zilnic si sa ii ofere intelepciune atunci cand cauta raspunsuri la provocarile vietii.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *