Fericirea se celebreaza la Gala "Happiness & Wellbeing Awards"

De ce sau de cine ai nevoie pentru a fi fericit/a? Care sunt lucrurile, oamenii sau momentele care iti aduc zambetul pe buze si iti provoaca o stare de bine?

O vorba celebra spune ca “fericirea nu tine de a avea, ci de a fi”. Esti fericit atunci cand esti bine cu tine, esti multumit de persoana care ai devenit si esti pregatit sa imparti cu ceilalti sentimente, ganduri, emotii si momente speciale. Sufletul ti-e deschis catre lucrurile frumoase din jurul tau si esti capabil sa primesti si sa daruiesti. Cand vrei sa cunosti, sa ajuti, sa vezi, sa te implici, sa faci, viata parca are alta culoare, iar tu te simti implinit si multumit de tine.

Fericirea este contagioasa. Stiai ca un om poate imparti fericirea la peste 1000 de oameni?! Va provoc sa incercati zilnic sa faceti fericiti macar pe apropiatii vostri si oamenii cu care interactionati cel mai des, daca nu si persoane pe care le intalniti intamplator.

Apoi vin si celelalte elemente care conteaza: familia, prietenii, job-ul, pasiunile si activitatile care contribuie la accentuarea starii noastre de bine. Un film funny, o activitate care ne aduce implinire, un eveniment in care suntem implicati, toate pot contribui la starea noastra de bine.

Cum ne petrecem majoritatea timpului la birou, este bine sa avem si aici activitati care sa ne stimuleze si sa ne faca cele 8 h de munca mult mai palcute. Companiile au tot felul de programe in acest sens: momente de pauza, sala de jocuri, training-uri, team building-uri, abonamente la sala etc. Iar cand ajungem acasa, pe langa familie si pasiunile pe care le avem, timpul petrecut in fata ecranelor poate reprezenta o activitate placuta, care ne poate aduce zambetul pe buze 🙂

Aseara am participat la Gala “Happiness & Wellbeing Awards”, unde au fost premiate vedetele si companiile care au contribuit anul acesta la starea e bine a romanilor. Evenimentul a fost organizat de Centrul Fericirii, ca urmare a unui studiu realizat in randul a peste 1000 de persoane, unde s-a incercat identificarea personalitatilor din muzica, teatru si televiziune care au asigurat in 2015 divertisment de cea mai buna calitate si au oferit publicului momente de buna-dispozitie. Printre vedetele care s-au bucurat de aprecierea publicului si au fost nominalizati si premiati in cadrul Galei se numara: Inna, Catalin Maruta, Horia Brenciu, Andra, Adelina Pestritu, Adrian Enache si Stela Popescu.

Alaturi de vedete, au fost premiate si companiile care au investit in dezvoltarea angajatilor prin oferirea de momente de sport si relaxare, training-uri si oportunitati de dezvoltare personala si profesionala si implicarea in comunitate. Programele de wellbeing ajuta la cresterea productivitatii, retentiei si eficientei angajatilor.

gala

Consider  ca investitia in angajati trebuie sa fie o prioritate pentru companii. Prin crearea unui cadru relaxant si potrivit si oferirea de beneficii si opotrunitati, angajatii se vor simti stimulati si isi vor indeplini cu drag responsabilitatile, iar asta se va reflecta si in rezultatele lor. Din experienta mea pot sa spun cat de misto este munca de agentie, un loc creativ si plin de provocari, dar si cu multe oportunitati de crestere si dezvoltare, fapt care ma face sa continuu in aceesi directie si sa ma bucur de fiecare activitate in care ma implic.

Fiti fericiti! Este o stare care depinde in primul rand de voi 🙂

 

P.S: Centrul Fericirii organizeaza ocazional cursuri gratuite pe diverse teme, care va pot ajuta sa va dezvoltati si sa evoluati. Intrati sa vedeti ce vi se potriveste 🙂

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *