Fetele (eu) și tehnologia

Dacă există cineva care afirmă ca fetele nu au nicio legătură cu tehnologia, se înseală amarnic. În opinia mea, prin natura sexului, femeile nu au cum să fie atehnice. Folosim zi de zi feonul, placa de păr, peria rotativă, epilatorul, fierul de călcat, aparatul de cafea, mixerul, telefonul, laptop-ul și multe alte device-uri.

Fetele si tehnologia

Poate că nu suntem atât de pricepute când vine vorba să reparăm ceva care s-a stricat, dar pentru asta există oameni specializați la care putem apela 🙂

Când vine vorba de tehnologie, întrebarea numărul 1 care apare este: Cum alegem un device de care avem nevoie? În cazul meu : un telefon. Și nu cum îl folosim, căci aici ne punem mintea în mișcare.

În funcție de brand?

În funcție de funcționalitățile pe care le are?

În funcție de design?

Vă spun sincer, la mine pe primul loc este DESIGN-ul. Poate că o să râdeți (normal, păi e femeie!), însă stați să vă explic de ce acest aspect e atât de important?!

Femeile sunt foarte atente la felul în care arată, cum se îmbracă, ce cosmetice își cumpără, cum își mobilează casa etc. Ele pun mare accent pe vizual, pe starea pe care i-o transmit lucrurile pe care urmează să și le achiziționeze. Prin urmare, dacă am în plan să-mi cumpăr un telefon, nu o să aleg o “cărămidă”, care are un design urât și care o să mă facă să mă simt prost de fiecare data când îl țin în mână sau îl pun pe birou. Ci o să caut ceva care arată bine ca design, culoare și abia apoi o să mă uit la FUNCȚIONALITĂȚI. Și poate că nici măcar la asta nu o să mă uit, că aici pot să apelez la cineva care se pricepe și dacă o să-mi spună că e ok pentru ce am nevoie eu, atunci o să-l cumpăr.

Așa am făcut în cazul primului meu laptop și sunt mulțumită de el și acum. Așa urmează să fac și cu telefonul pe care urmează să mi-l cumpăr. Am fost deja în magazine să-mi aleg modelul, am găsit 2 telefoane care îmi plac, am întrebat oamenii specializați care este cel mai ok (mă interesează în mod special camera foto) și urmează să mă hotărăsc pe care să-l cumpăr.

Voi cum ați ales telefonul?

 

Sursă foto

comments

 • Șerban

  Eu am ales HTC One. Dacă ai nevoie de motive, ori ești buhnici, ori femeie. :)

 • Adi Durai

  Si logodnica mea tot dupa "design" isi alege telefonul. Din pacate, toate telefoanele cu "design" frumos a reusit sa le strice. Cu greu am convins-o sa isi ia Nokia Lumia 630. Acum pur si simplu este indragostita de telefon. Si-a luat o husa transparenta de silicon, straluceste frumos, se misca bine, nu i s-a blocat si il are deja de doua luni, e record!Tu ai mai facut o alegere?

  • Sofia

   Urmeaza sa decid saptamana viitoare :)

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *