Fii cocheta cu Monique!

Exista cateva locuri in Bucuresti pe care le ador. Ceainarii, buticuri cu haine sau incaltaminte, spatii in care au loc evenimente culturale, fiecare au ceva special, care ma determina sa revin acolo cu drag.

Astazi vreau sa-ti povestesc despre Monique, buticul de haine de pe Lipscani, nr.59. Il observi imediat ce te treci pe langa el, pentru ca la geam iti sare in evidenta Miti, pisica gazda, care si-a gasit locul potrivit pentru viata ei cocheta. Dupa ce pasesti pragul acestui minunat butic, esti intampinat de Carmen, o doamna stilata, cu un zambet sincer, pregatita oricand sa te ajute sa iei cele mai bune decizii vestimentare pentru tine.

Monique

Podoabe si straie boieresti, farafastacuri, bijuterii si accesorii atent selectionate, toate iti fura privirea si te fac sa inaintezi si sa admiri fiecare lucrusor expus in buticul inspirit dupa modelul celor din Paris.


3 4

Carmen a lansat buticul Monique acum 10 ani, din dorinta de a-si ajuta prietenii care au terminat arte plastice, design, arhitectura, pictura, ceramica sau alte specialitati. Acestia aveau multe creatii ce meritau sa fie expuse si apreciate de iubitorii de frumos. A ales sa numeasca buticul Monique in semn de pretuire pentru prietena ei, care a sustinut-o mereu. In plus, Monique este un nume “care suna foarte feminin”, ne-a spus Carmen.

8

 

Monique

Monique este locul potrivit pentru femeile care isi doresc sa fie cochete, sa se simta bine si sa aiba tinute creative si accesorii deosebite. Carmen colaboreaza cu mici ateliere de design vestimentar (Mihaela Cretescu, Gabi Urda, Cristina Cernei, Alina Dohotaru, Iuliana Rosca etc.), cu persoane care fac bijuterii din ceramica sau alte materiale (Mona Vulpoi, Iuliana Asoltanei etc.) si selectioneaza fiecare obiect care este expus in butic. Exista si cateva produse de serie pe care le expune pentru ca este foarte dificil sa subzisti doar cu produse de nisa, insa si acestea sunt alese foarte atent. Carmen merge ocazional la intalniri cu stilisti si se informeaza zilnic despre noile tendinte in materie de vestimentatie, accesorii, ce culori sunt la moda, ce tip de haine e bine sa porti in functie de constitutia pe care o ai etc. De aceea, atunci cand probezi o rochie sau orice alta piesa, Carmen iti va spune imediat parerea si va fi alaturi de tine cu sfaturi si propuneri pana vei gasi tinuta potrivita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buticul Monique isi selecteaza clientela singur. Numai anumite persoane inteleg conceptul si apreciaza lucrurile pe care Monique le are. Ele sunt cele care se intorc si devin cliente fidele ale buticului care le asteapta mereu cu piese vestimentare si accesorii unicat.

Eu ma intorc in fiecare luna la Monique si imi imbogatesc garderoba cu cate o piesa sau un accesoriu pe care le port cu mandrie si care ma fac sa ma simt frumoasa, cocheta si speciala. Ultimul obiect achizitionat este un colier superb.

Cand iesi la un suc in Centrul Vechi, te invit sa treci pe la buticului Monique sa vezi daca este locul potrivit pentru tine. Pana atunci, ca sa-ti faci o imagine despre ce lucruri sunt expuse acolo, poti intra pe pagina de Facebook Monique – Fii cocheta!.

Spor la cumparaturi!

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *