Hai la Social Media Summit Bucuresti!

Un profesionist adevarat se informeaza zi de zi despre domeniul sau de activitate. Cateva minute de research pe internet sau pe alte canale, il ajuta sa-si ia doza zilnica de informatii necesare pentru a-si face o opinie legata de directia sau schimbarile care au loc in domeniul in care activeaza. Altfel ajunge in situatia in care afla lucruri dupa ce s-au intamplat si este prea tarziu sa actioneze/reactioneze.

Lucrez in comunicare de peste 3 ani si consider ca minimum 30 de minute pe zi de documentare sunt absolut necesare daca vrei sa ai rezultate. Ce a facut competitia? Ce mai scriu ziarele? Cine si-a deschis blog? Cum a reactionat o companie intr-o situatie de criza? Acestea sunt doar cateva intrebari la care poti gasi raspunsuri rasfoind paginile unui ziar sau cele virtuale.

Pe langa aceasta, evenimentele dedicate domeniului de care esti interesat, sunt cele care te ajuta sa evoluezi si sa cresti ca profesionist. Afli care sunt noile tendinte, cunosti persoane care pot deveni ulterior colaboratori sau clienti, aduni idei care pot fi imbunatatite si iti largesti spectrul de cunostinte datorita experientei pe care o acumulezi.

Esti student la Facultatea de Comunicare?

Esti un tanar aflat la inceput de cariera, pasionat fiind de PR, social media, marketing sau blogging?

Esti un profesionist in domeniul comunicarii?

Esti o companie/agentie dornica sa se evidentieze cu proiecte si campanii de impact?

Social Media Summit Bucuresti

Vino pe 18 februarie 2015, la Hotel Howard Johnson, unde are loc evenimentul Social Media Summit Bucuresti, organizat de echipa Biz! La editia cu numarul patru se va discuta despre cele mai importante momente in social media in 2014, noile tendinte si care sunt strategiile pe care trebuie sa ne axam in 2015, cum arata blogosfera romaneasca si care sunt cei mai activi bloggeri sau cu cine aleg sa colaboreze companiile/agentiile in campaniile pe care le fac.

Printre speakerii evenimentului se numara: Cristian Manafu, Chinezu, Vlad Tausance si Costin Cocioaba. Lista completa o gasesti aici!

Nu mai sta pe ganduri, intra pe site-ul Biz si inscrie-te la eveniment! Pentru bloggeri participarea este gratuita.

Ne vedem acolo 🙂

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *