Hai sa voluntariem!

Nu este prima oara cand scriu despre VOLUNTARIAT. Am facut-o in trecut si continui s-o fac pentru ca este ceva ce merita sa fie promovat cu orice ocazie.

Voluntariatul este o activitate care iti ofera un sentiment de implinire si de multumire interioara care este greu de descris in cuvinte. Pur si simplu zambesti numai la gandul ca ai facut o fapta buna, ca ai ajutat o persoana, ca te-ai implicat sau ai sustinut o cauza sociala, de mediu etc. Cateva ore din timpul tau pot face diferenta! Nimic nu inlocuieste senzatia pe care o ai atunci cand faci voluntariat. Nici macar o sesiune de shopping in care ti-ai cumparat rochia perfecta sau o calatorie in orasul pe care abia astepti sa-l vizitezi.

Astazi te indemn sa-i cunosti pe membrii echipei Create Yourself, care sunt in cautare de voluntari pentru proiectul “Sa crestem impreuna”.

Create Yourself

“Sa crestem impreuna” isi doreste sa aduca alaturi tineri cu pasiuni in domeniul social si copiii din apartamentele sociale ale Bucurestiului pentru a invata unii de la altii. In cadrul proiectului, voluntarii vor acorda sprijin educational si mentorat copiilor institutionalizati, ii vor ajuta sa-si imbunatateasca performantele scolare si sa isi descopere si dezvolte aptitudinile, dar in acelasi timp vor invata cum sa lucreze cu cei mici, sa-i implice si sa-i motiveze. Programul include vizite saptamanale la copiii din apartamentele sociale si participarea la evenimente culturale si educationale alaturi de ei.

Daca vrei sa te alaturi echipei lor si sa ajuti la implementarea proiectului, nu trebuie decat sa trimiti CV-ul tau la adresa de email impreuna@cys.ro pana la data de 12 februarie precizand daca aplici pentru Coordonator de voluntari sau pentru Voluntar.

Cunostinte si abilitati necesare:                               

  1. deschidere spre a lucra, a intelege nevoile copiilor si de a empatiza cu ei;
  2. abilitati de comunicare si ascultare activa;
  3. cunostinte teoretice si practice din anii de scoala (discipline care apartin profilului real sau uman);
  4. Rabdare, seriozitate, adaptabilitate si flexibilitate
  5. Experienta in alte proiecte de voluntariat este un avantaj pentru Coordonatorul de Voluntari.

Foarte important : toti voluntarii implicati in proiect vor beneficia de training-uri special concepute pentru dezvoltarea lor si de adeverinte de voluntariat sau de practica.

Start la aplicatii !!!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *