Împarte fericirea cu prietenii tăi!

Dacă ar fi să enumăr lucrurile de la care noi, oamenii, ne simțim fericiți, aș avea o listă care ar fi de mărimea unui document scris in format Word, o înșiruire fără finalitate.

Fie că vorbim de lucrurile materiale (cadouri, atenții etc.), fie că vorbim de cele spirituale sau sentimentale (un compliment, o vorbă bună etc.), toate acestea contribuie câte un pic la starea noastră de fericire.

Un feedback pozitiv primit la locul de muncă îți înseninează ziua și te face mai productiv din punct de vedere al rezultatelor obținute, iar o atenție neînsemnată te poate aduce la extaz. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul prietenei mele, căreia i-am dus o doză de Coca-Cola personalizată cu numele ei și a prietenului său: Natașa&Bogdan. A sărit în sus și a țipat de bucurie (numele Natalia nu există pe dozele de Coca-Cola sau cel puțin nu am văzut până acum), pe fața ei citindu-se clar fericirea și extazul în care era datorită surprizei pe care i-am făcut-o cu ajutorul Coca-Cola. Un gest simplu, aproape neînsemnat a făcut dintr-o după-amiază obișnuită, una specială, măcar pentru câteva momente.

Coca-Cola

(Sursa) 

Am decis să scriu despre această campanie pentru că mi-a plăcut foarte mult ideea Coca-Cola de a aduce zâmbete pe buzele oamenilor (nu știu dacă acesta a fost scopul lor), de a contribui la consolidarea prieteniei dintre 2 persoane sau mai multe și nu în cele din urmă de a le reaminti oamenilor cât de simplu este să faci gesturi frumoase pentru prietenii tăi: să împarți o Coca-Cola cu ei.

Campania promoțională “Împarte o Coca-Cola”, organizată de Coca-Cola HBC Romania S.R.L., a reușit prin simplitatea și originalitatea sa să ofere o senzație de bine consumatorilor care achiziționează o doză personalizată, încurajând în același timp ideea de a dărui.

Big like din partea mea, de altfel o consumatoare moderată de Coca-Cola 🙂

 Coca-Cola(Sursa)

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *