MDC-editia2-Frunzaresc

Impresii despre Modern Dad’s Challenges, editia 2

Scriu cu emotii si multa bucurie despre editia a doua a evenimentului Modern Dad’s Challenges. Sunt entuziasmata si plina de energie desi au trecut 3 zile de-atunci. Am pornit la drum cu gandul de a veni in ajutorul tatilor si viitorilor tati cu informatii, sfaturi, recomandari, exemple concrete si solutii la intrebarile pe care le au, care sa ii faca sa imbratiseze mai usor “meseria” de parinte si provocarile cu care vine la pachet. Simt ca acest scop este indeplinit cu fiecare editie pe care o organizam 🙂

Vad in minte imaginea tatilor care pasesc stingher pragul locatiei unde are loc evenimentul, se opresc la registration desk si isi spun numele, apoi intra in sala sa isi aleaga un loc. Stau linistiti pe scaune pana incep discursurile si abia la pauza ii simt relaxati si dornici sa interactioneze cu alti tati, sa mai socializeze, sa povesteasca cu cineva cat de misto li s-a parut informatia X sau speakerul Y.

Sunt punctuali si foarte seriosi. Asculta cu atentie prezentarea speakerilor si intervin cand au intrebari sau au alta opinie vis-a-vis de subiect. Cand se mai relaxeaza, ii vezi ca mai arunca si cate o gluma, mai schimba o vorba cu colegul din dreapta, dar in cea mai mare parte a timpului stau concentrati si asculta cu interes cele transmise de invitati. Vin la eveniment pentru informatii de specialitate, pentru specialistii care le pot raspunde la intrebari si care le pot oferi solutii concerte la problemele pe care le intampina in relatia cu cel mic sau in general, in cresterea lui.

Li se citeste pe fata entuziasmul pe care il au atunci cand li se prezinta o informatie de valoare si de interes pentru ei. Sunt de-a dreptul frapati, incantati, impresionati, absorbiti de cele aflate si ii vad cum deschid telefonul si le scriu sotiilor sa impartaseasca si cu ele aceasta informatie. Spre final completeaza formularele de feedback si ne scriu ce teme le-ar placea sa mai dezvoltam, ce le-a placut, ce trebuie imbunatatit. Nu sunt zgarciti la cuvinte, iar asta ma bucura enorm.

Cand se termina evenimentul, dau buluc catre iesire, caci e tarziu deja si ii asteapta sotia si copilul acasa. Cativa dintre ei se apropie sa ne multumeasca pentru inca o editie reusita si ne roaga sa continuam acest proiect educativ si util pentru ei. Altii ne dau si feedback-uri direct si ne felicita inca o data pentru ca organizam acest eveniment de parenting dedicat exclusiv lor.

Dupa eveniment, desi ar trebui sa ma simt obosita ca pana la urma mai am si un bebe in burtica, in realitate sunt plina de energie si pregatita sa ma apuc de treaba pentru urmatoarea editie. Pai cum sa nu fii asa cand vezi ca ajuti niste oameni, ca ei chiar apreciaza ceea ce faci si se intoc cu drag la fiecare editie. Cand primesti feedback-uri pozitive, email-uri de multumire, mesaje private cu incurajari si comentarii cu felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci 🙂

Multumesc mult dragi tati si viitori tati.

Multumesc brandurilor partenere care sustin acest eveniment.

Multumesc partenerilor media si bloggerilor de parenting pentru toata implicarea si deschiderea lor.

Multumesc oamenilor din echipa Creative Energy Corner, care lucreaza cot la cot alaturi de mine sa organizam acest eveniment.

Multumesc sotului meu pentru rabdare, feedback, idei, incurajari si implicare, iar bebelusului meu pentru ca imi da energie sa fac toate aceste lucruri.

Fiecare dintre voi jucati un rol important si faceti posibila organizarea evenimentului de parenting Modern Dad’s Challenges.

Pe 5 iulie pregatim editia cu numarul 3 a Modern Dad’s Challenges, unde vom discuta despre  “Siguranta copilului in masina si calatoriile”. Ca de obicei, pregatim multe surpize, invitati faini si experinete frumoase. Ne vedem pe 5 iulie! 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *