cover event MDC 5

Modern Dad’s Challenges, editia 5: Echilibrul copil – tehnologie

Copiii din zilele noastre parca se nasc cu abilitati digitale. Nici nu au reusit bine sa rosteasca primele cuvinte, ca deja butoneaza ca niste experti tastele calculatorului in cautarea desenului animat preferat. Mai mult, stiu de unde sa aprinda laptop-ul, care este butonul de YouTube, cum sa gaseasca filmuletele si cantecelele indragite, de unde sa dea “Skip Ad” si multe alte lucruri, iar asta se intampla inca de la varsta de aproximativ 2 ani.

Pentru ca cei mici sa aiba experiente pozitive atunci cand folosesc tehnologia, parintii sunt cei care treubuie sa ii ghideze si sa se asigure ca sunt expusi la continut sigur, de calitate si educativ.

Copiii si tehnologia este un subiect de actualitate, care provoaca multe discutii si intrebari in randul parintilor:

De la ce varsta putem lasa copii in fata TV-ului sau a altui dispozitiv?

Cum ii imprietenim cu tehnologia?

Cat este recomandat ca cei mici sa stea in fata unui dispozitiv?

Cum trebuie sa arate programul digital al copilului?

Ce aplicatii sau gadget-uri sunt ok pentru el?

Daca vrei sa afli mai multe despre Echilibrul copil – tehnologie”, te asteptam pe 15 noiembrie, la Hotel International din Bucuresti, la editia a 5-a a evenimentului Modern Dad’s Challenges.

Dezbatem aceasta tema alaturi de:

  • Georgiana Rosculet, Psihoterapeut si Coordonator programe educationale Ora de Net: “Provocarile parintilor in era digitala”;
  • Lucia Radu-Simota, Digital Learning Designer: “Programul digital al copilului: cand, cat si cu ce efecte?”;
  • Daniel Rogoz, Fondator Kinderpedia: “Gadget-uri si aplicatii utile pentru parinti si copii”.
Branduri partenere:
Parteneri Gold: Orange Romania, Motorola Romania, Vtech si ErFi Romania
Parteneri Silver: Nestlé Incepe Sanatos Creste Sanatos, magazinele NEXT
Parteneri: Octana Events, BLCP – Complete Solutions, DALB – Creator de frumos, Carti cu zumzet, Clubul Yves Rocher, STR8, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Revista Baby, Sfatulparintilor.ro, RomaniaPozitiva.ro, Asociatia SAMAS, Kinderpedia, Oradenet.ro, Learninghub.ro, Jurnalulunuitata.ro, Artistu.ro, Tatistaacasa.net, Staupenet.ro, Mamicaautentica.ro,  Laurafrunza.com, Pricopie.com, Zanascutecel.ro, revelatiideparinte.ro, Annazidezi.com, Styleandthecity.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Sebababy.ro, Supermamici.com, Johannasburg.ro, Unsoideblog.ro, Rozsaunu.ro, Laurabucur.ro, Danaganja.ro, Super-Mami.ro,  Gossipme.ro, Go-big.ro,  Ancasdiary.com, Zecelucruri.ro, Meritopoveste.ro, Lullaby.ro, Eustiu.ro, Adndefemeie.com, Jurnalulcopilului.com, Planetamami.com, Suntmama.com, Mamapentrudoi.ro, Mamacudichis.ro, Bebeh.ro, Mamapetoc.ro, Roxanadulgheru.ro, Zonamov.com, Styleandthecity.ro, Recreativo.ro, Alexisme.ro, Acasacumami.ro.

Pregatim si o tombola cu premii pentru tine, oferite de brandurile partenere. Asadar, te poti numara printre norocosii care vor pleca acasa cu:

  • Un ceas Alcatel Kids Watch Care Time, oferit de Orange Romania;
  • 1 voucher de 500 lei oferit de magazinele Next;
  • 5 carti Usborne oferite de Carti cu Zumzet;
  • 3 vouchere cu 25% reducere la servicii audio-video oferite de Octana Events
  • 5 X set carti Master Chef powered by Edenia
  • 5 prfemii oferite de Clubul Yves Rocher

FORMULAR DE INREGISTRARE:


Multumim 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *