Cercul Donatorilor PACT

Daca ma uit in jurul meu, pot sa numesc macar o persoana care ma inspira prin ceea ce face si mai ales pentru ca nu sta locului si schimba cate putin comunitatea in care traieste. Tu cunosti astfel de oameni?

Daca vrei sa auzi povestea unor oameni cu initiativa, care fac lucruri frumoase pentru comunitate, Fundatia PACT te invita la cea de-a treia editie a Cercului Donatorilor PACT.

Pe 7 mai, de la 18.30, are loc o noua intalnire cu oameni perseverenti din Eselnita (judetul Mehedinti), Francesti (judetul Valcea) si Spantov (judetul Calarasi). Locatia este Connect Hub, pe Bulevardul Dacia, nr. 99, la etajul 4.

Cercul Donatorilor PACT

Cercul Donatorilor PACT aduce impreuna prieteni ai fundatiei interesati sa sustina comunitatile mici si initiativele locale si oameni din aceste comunitati dornici sa produca schimbari vizibile la ei acasa.

Regulile sunt simple:

  • Membrii celor trei grupuri vor prezenta trei proiecte pentru comunitatea lor. Au initiativa, sunt perseverenti si vor sa schimbe ceva. Ca sa te convingi, te invit sa citesti descrierea scurta a proiectelor (atasat).
  • Punem intrebari daca vrem sa aflam mai multe.
  • Daca ne-au placut si vrem sa-i sustinem, facem o donatie. Suma de la care pornim este 50 lei. Poti dona pentru unul sau mai multe proiecte sau poti decide sa nu donezi. De asemenea, nu trebuie sa faci donatia pe loc.

Mai multe informatii despre eveniment te invit sa citesti aici.

Daca vrei sa contribui cu o donatie pentru unul dintre cele 3 proiecte, participa la eveniment. Orice sustinere CONTEAZA!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *