Paddington – ursuletul vesel

Cand filmele pentru copii sustin si o cauza nobila parca te uiti cu mai mult drag la ele!

Asa este si in cazul filmului Paddington, distribuit in Romania de InterComFilm. Aseara am fost la vizionarea sa si vreau sa va spun ca am iesit cu zambetul pe buze de la el. Au fost multe momente amuzante, care m-au facut sa-mi aduc amninte de copilarie si de numeroasele nebunii pe  care le faceam neintentionat. Recunosc, au fost si cateva scene mai dezgustatoare, dar in mare parte filmul a fost distractiv atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Ursuletul Paddington s-a nascut in 1958, din imaginatia lui Michael Bond. El a aparut la TV, in mai multe seriale britanice, insa acum este pentru prima data cand autorul a fost de acord ca Paddington sa apara intr-un film.

Paddington2

Filmul spune povestea hazlie a unui ursulet venit din padurile din indepartatul Peru tocmai la Londra, in cautarea exploratorului, o persoana despre care bunicii lui i-au povestit atat de multe si care ii poate oferi un camin calduros. Cu sfaturile primite de la bunica si amintirile pe care le pastreaza vii in minte, ursuletul isi incepe calatoria care va fi plina de provocari. Singur in gara, dar plin de maniere care mai degraba alunga oamenii decat ii apropie, ursuletul realizeaza ca viata in Londra nu este deloc asa cum si-a imaginat sau a auzit. O familie care trecea in graba prin gara a observat ursuletul si s-a apropiat de el. Vazand biletelul de la piept, pe care scria: “Va rog, aveti grija de acest ursulet. Va multumesc.”, isi face mila de el si il iau acasa. De-aici incep cele mai amuzante momente, dar si scene pline de actiune, care o aduc in prim plan pe Nicole Kidman, de data aceasta intr-un rol negativ.

Daca va ajunge Paddington sa-si gaseasca o familie si un camin primitor sau va avea nenorocul sa devina un exponat impaiat pentru muzeu, va las pe voi sa descoperiti in film.

6 decembrie_Paddington

Paddington va avea premiera in cinematografe pe 5 decembrie, iar din 6 decembrie, daca veti cumpara un bilet la film, 5 lei din pretul lui vor fi donati catre Organizatia Salvati Copiii, care sprijina accesul la educatie al copiilor din medii defavorizate!

Fii Mos Nicolae pentru copiii care nu au acces la educatie si bucura-te in acelasi timp de un film relaxant si amuzant!

Salutari de la ursulet 🙂

comments

  • Houssam

    Noi11 Un film destul de rsuiet care descrie dorinta fiecarui copil, de a da viata acelui animal de plus si de a-l transforma in pastrator de secrete. Evident, asta pana apare Facebook-ul. Si prima prietena. Posibil in ordine inversa. Adaptarea la anul 2012 este facuta tot prin acel prieten, care in afara de pastrator de secrete, este si partenerul de fumat (cand nu esti cu cortul in Vama).

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *