campanie-chico

Parinti de 10, by Chicco

Cand pornim in calatoria numita “parenting”, gandul nostru este ca vom fi “Parinti de 10”.  Asa cum in scoala sau facultate dadeam totul ca sa obtinem nota maxima la un obiect si in ceea ce priveste noul statut – cel de parinte, ne propunem sa fim cei mai buni. Si e normal sa se intample asta 🙂

In viata noastra urmeaza sa apara un ghemotoc de om care se bazeaza sa implicarea, grija, iubirea, atentia si dragostea noastra. Nici nu l-am vazut dar deja miscarile din burtica ne fac sa devenim emotivi si sa asteptam cu drag momentul in care il vom cunoaste pe bebelus. Ne pregatim din timp pentru acest moment. Cumparam cele necesare pentru cel mic, de la hainute, la patut si jucarii, cele necesare pentru ingrijirea mamei si ne informam despre fiecare etapa de dezvoltare si cum trebuie sa decurga lucrurile. De asemenea, mergem la cursuri de puericultura, de parenting, de prim ajutor, de alaptare, de masaj etc. Vrem sa fim siguri pe noi cand cel mic va aparea si sa ne comportam ca atare in diverse situatii.

Ne scriem povestea incepand cu cele 2 liniute rosii si o continuam toata viata. Perioada in care invatam, invatam si iar invatam despre cum sa avem grija de copii, sa-i crestem si sa-i educam. Daca vreti sa incepeti procesul de invatare din acest moment, Chicco organizeaza evenimentul de parenting “Parinti de 10”. Acolo veti afla despre miturile legate de nastere, despre alaptare, ingrijirea nou-nascutului, dantura etc.

Parinti de 10 are loc pe 5 mai, ora 17.30, la Jubile Ballroom Pipera, Salon Le Reve. Iata si alte detalii depsre programul evenimentului:

 1. Primire participanti si invitati, inmanare cadouri, completare taloane tombola.
 2. Deschidere eveniment + SURPRIZA
 3.   „Experiente impreuna”  cu Telekom
 4.   Cum alegem locatia pentru botez – discurs Jubile Ballroom
 5.  Fericirea este o calatorie ce incepe in copilarie – discurs Chicco
 6.   Ce nu stim despre celulele stem – discurs Corb Blood Center
 7.   18.25-18.35 – Coffee break
 8.  Dantura sanatoasa in timpul sarcinii – discurs dr Mihaela Chivu – medic stomatolog Sanador
 9.  Nasterea naturala vs. nasterea prin cezariana – discurs dr specialist obstetrica – ginecologie Emel Nuraltay 
 10.  Mituri legate de alaptare, igiena si ingrijirea bebelusului – discurs Anca Balasoiu, moasa licentiata Maternitatea Bucur, consilier in alaptare.
 11.   20.10-20.25 – Pauza de masa (catering oferit de Jubile Ballroom)
 12. .  Discurs invitati speciali:
  a. Bianca Morus – blogger parenting @mothersandthecity.ro
  b. Daniel Osmanovici – blogger parenting @tataincepator.ro si prezentator stiri Antena 1TV
 13.  Extragere castigatori tombola si inmanarea premiilor, sesiune foto, interviuri

Bonus: la finalul evenimentului tatii vor primi un atestat de absolvire a cursului de puericultura, ceea ce le garanteaza 10 zile libere dupa nasterea bebelusului. 🙂

Ce mai asteptati? Haideti repede pe site-ul Chicco pentru detalii despre inscriere: )

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *