Pastreaza-ti echilibrul la jocuri!

Cand ne gandim la jocurile de noroc, de cele mai multe ori ne vine in minte acea imagine stereotip a persoanei care isi distruge viata. Desigur, o astfel de imagine poate fi reala, dar nu este atat de des intalnita. Atat timp cat esti responsabil, jocurile de noroc nu reprezinta ceva negativ.

Exista mai multe tipuri de persoane care aleg sa joace: pe de o parte sunt persoanele extrem de bogate care pierd sume mari la casino, dar care isi permit acest lucru (ce este pentru noi 10 euro, pentru altii este 100.000 de euro). Dar exista si persoanele care joaca “din an in Paste”, pentru a se distra. Ei pierd cate o suma de bani, dar cu siguranta nu una care sa le influenteze viata. Mai exista si marea masa de jucatori care nu risca niciodata decat sume mici, pe care isi permit sa le piarda. Si cateva exceptii care isi pierd echilibrul si risca mai mult decat pot duce, ajungand sa fie inrobiti de un viciu periculos.

pariuri sportive

In ultima perioada, pariurile sportive au capatat in tara noastra o popularitate imensa. Vedem reclame cu ele peste tot: pe internet, la TV, pe strada, la radio etc. Teoretic, sunt cele mai “inofensive” jocuri de noroc, caci sunt o forma de divertisment asociata cu sportul, pentru pasionatii de sport. Aici este vorba in principal de adrenalina si nu de castiguri mari. Dar viciul poate veni de oriunde, pana si de la jocurile loto (cu siguranta sunt persoane care au pierdut foarte multi bani la 6 din 49).

Daca esti atras de orice jocuri de noroc, ai mare grija sa-ti pastrezi echilibrul. Jocurile nu sunt ceva rau, dar depinde foarte mult cat te implici si ce suma investesti. Nu trebuie sa uiti ca este doar o distractie pentru care platesti o taxa, la fel ca atunci cand mergi la bowling, spre exemplu. Cand faci un pariu online, mai bine este sa presupui ca vei pierde banii. Daca vei castiga, va fi cu atat mai palpitant! 😛

Poti gasi ponturi despre pariurile online pe website-uri de specialitate, dar este bine sa citesti si informatiile legate de pariurile responsabile. Pana si agentiile de pariuri pun accentul in ultima vreme pe acest subiect (pe de o parte obligate de legislatie, pe de alta parte din motive de etica si responsabilitate sociala corporativa). Nu uita ca este de preferat sa ai o atitudine echilibrata, sa risti doar sume simbolice, pe care iti permiti sa le pierzi. Astfel, ai sansa sa pastrezi jocul mereu placut. 🙂

 

Sursa poza

*Acest articol este sponsorizat.

comments

  • HEX

    E super articolul!

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *