Rabla pentru Periuța Ta ajunge în Iași

Când mă gândesc la Iași, mă cuprind emoții greu de descris în cuvinte. Ce vereme, ce perioadă, ce oraș!

Mi-am petrecut adolescența în capitala Moldoveni, locul care m-a maturizat și m-a format ca persoană.

4 ani de viață la cămin au fost extraordinari. Copilul timid care a plecat la 13 ani de-acasă, a învățat să se descurce: să gătească, să spele, să calce, să gestioneze banii, să se distreze, să trăiască viața.

Nu a fost ușor, dar mă bucur de toate experiențele prin care am trecut, de toate momentele care m-au marcat (pozitiv sau negativ), de oamenii pe care i-am cunoscut și mai ales de orașul care m-a găzduit.

Îmi plăcea că în Iași se întămplau mereu lucruri: concerte, evenimente culturale, meciuri de volei. Era un oraș activ, dar și foarte frumos. Și a rămas la fel!

În acest weekend, în Iași are loc un eveniment pe care nu trebuie să-l ratați: Caravana Rabla pentru Periuța Ta, un proiect al GSK Consumer Healthcare România.

Mâine, de la 10.00, în fața Palatului Culturii va fi instalat un cort unde dacă aduci periuţa ta de dinţi veche, primești una nouă Aquafresh® și un cupon de reducere pentru pasta de dinţi preferată (Aquafresh® HD, Aquafresh® Kids, Sensodyne®, Parodontax®).

Mi se pare un schimb foarte avantajos. Ce ziceți?

În plus, ce îmi mai place este că îți poţi grava periuţa cu numele tău. Acum nimeni nu va mai încurca periuța ta cu a lui (dacă stai la cămin sau în chirie cu mai multe persoane).

10613070_741765875895838_5595994115686642774_n

(Sursa)

La eveniment va fi și Bulgărașul Aquafresh®, care îi așteaptă pe copii cu multe joculețe și informații despre îngrijirea dințișorilor. Iar înainte de a pleca acasă, copiii primesc un pașaport de Bulgăraș și un calendar pentru a nu sări niciun periaj dentar.

Totodată, un medic dentist este prezent la cortul Rabla Pentru Periuța Ta, pregătit să-ți răspundă la toate întrebările legate de igiena orală.

V-am făcut curioși? Nu uitați să mergeți mâine la Rabla!

Caravana Rabla pentru Periuța Ta continuă pe 4 octombrie 2014 în Cluj-Napoca (pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieței Matei Corvin), pe 5 octombrie 2014 în Oradea (în Centrul Vechi, pe str. Republicii), pe 11 octombrie 2014 în Galaţi (în fața Casei de Cultură_ și în Brașov.

Mai multe informații despre traseul Caravanei găsiți pe site-ul Zâmbește România!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *