Rabla pentru Periuta Ta

Periuta la control! Cand v-ati schimbat ultima oara periuta de dinti?

Nu stiu care este raspunsul vostru, dar eu ma asigur ca imi schimb periuta o data la trei luni. Iar in acest weekend voi merge cu periuta de dinti veche la cortul “Rabla pentru Periuta Ta” pentru a o schimba cu una noua 🙂

Nu stiati? Nu-i nimic, va zic eu mai multe: in aceasta sambata, de la 10.00, in Parcul Tineretului, la intrarea Gheorghe Sincai, in schimbul unei periute vechi primiti la schimb, GRATUIT, o periuta de dinti noua! In plus, veti putea sta de vorba cu specialistii in sanatatea orala care vor fi prezenti pentru a oferi sfaturi personalizate pentru fiecare, iar cei mici se vor bucura de prezenta unui SuperErou, care le-a pregatit multe surprize.

Aceasta campanie, care poarta denumirea de “Rabla pentru Periuta Ta” se desfasoara la nivel national in fiecare an si isi propune sa incurajeze romanii sa aiba grija de igiena lor orala si sa constientizeze importanta unui stil de viata sanatos pentru un zambet frumos si luminos.

Rabla pentru Periuta Ta

Ia-ti prietenii si hai in Tineretului! Poti aduce cu tine și periutele celor dragi (maximum 3 periute in total) si primesti la schimb altele noi. 🙂

Caravana  “Rabla pentru Periuta Ta” continua in luna mai si in alte orase din Romania si face parte din campania educationala Zambeste Romania, despre care am mai scris aici.

 

Sursa foto

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *