Rasai, rasai dintisor de lapte!

Am o noutate pentru voi. Stiu, va ganditi ca iar ma laud cu kilogramele pe care le-am acumulat luna aceasta. Sa stiti insa ca nu este despre asta. Dar oricum, va spun si despre greutatea mea: am 9.2 kg. Pediatrul meu spune ca sunt un baiat “bine” si mereu se adreseaza mamei cu o voce blanda: “mai poti mamico?!”

Dar se ne intoarcem la vestea mea. Vine o vreme cand in viata unui bebelus incep schimbarile. De fapt aproape in fiecare saptamana se intampla lucruri noi, insa unele sunt mai mari, mai importante, mai asteptate. Despre astfel de lucruri vreau sa va povestesc si eu.

Pe langa faptul ca am inceput sa-mi duc picioarele la gura si sa-mi molfai mainile si degetul cel mare de la picioare, s-a mai intamplat ceva. Mi-a aparut primul… DINTISOR de lapte! 😛 De fapt, primii dinti.

keep-calm-it-s-only-my-first-tooth-5

Sursa foto

Intr-o zi de miercuri, pe 23 august s-a ivit dintisoul din dreapta jos. Era spre seara cand i-am luat usor mamei mana si i-am tras-o catre mine si am intepat-o usor de deget. Ea s-a prins din prima despre ce este vorba. Iar cand m-a pus la san, i-am confirmat presupunerea. Si imediat dupa, joi, a iesit si cel de-al doilea dintisor. Pai sa ma chinui eu cateva saptamani doar pentru unul? La mine au iesit doi, unul dupa altul. Si stiti care e partea cea mai frumoasa: ca mami nici nu a resimtit ca imi apar dintisorii. Am fost eu un pic mai agitat. Dar oricum eu am fost mai mereu asa 😛

Si sa va mai spun ceva. Saptamana aceasta am mai facut ceva important: am inceput DIVERSIFICAREA. Dar despre asta va povestesc mai tarziu, intr-un articol dedicat.

V-am pupat, ma duc sa mai rontai din jucariile pe care mi le da mama. Ajuta, sa stiti!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *