Review: Surori bune si nebune

De mult nu am fost la un film in care spectatorii sa rada in hohote mai pe toata perioada sa. Aseara insa, la “Surori bune si nebune” s-a intamplat neverosimilul. Timp de 118 minute am sarit pe scaunul cinematografului de zeci de ori, la multitudinea de scene amuzante. Tina Fey si Amy Poehler, cele 2 actrite care interpreteaza rolurile surorilor, formeaza un cuplu exceptional si reusesc sa fure zambetele chiar si de pe buzele celor care nu aveau dispozitia necesara.

sbdn

Comedia prezinta povestea a doua surori care desi nu sunt foarte apropiate, se trezesc in fata unei realitati dure: parintii lor vor sa vanda casa in care au crescut si unde au cele mai frumoase si profunde amintiri din adolescenta. Revenirea la casa parinteasca si lovitura dura pe care o primesc atunci cand ajung acolo – afla ca parintii au vandut deja casa – va starni in ele nemultumire si reactii “de adolescente”. Astfel, surorile decid sa dea o petrecere pe care colegii lor sa nu o uite niciodata si care sa le aminteasca de ele.

Ceea ce se anunta a fi un party exceptional, incepe cu o reuniune civilizata care abia dupa ce spiritele se incing, ajunge sa atinga nuante aproape tragice. Ce se va intampla la petrecere si cum va contribui aceasta experienta nebunatica la maturizarea celor 2 surori, veti afla din film.

Pe langa toate fazele comice, pe care unii s-ar putea sa le considere a fi prea copilaresti, morala si gandul cu care am plecat de la film a fost: “casa este un loc/o proprietate si acasa este un sentiment“.

afis surori

Daca vreti sa va tineti cu mainile de burtica si sa va amuzati la maximum in aceasta perioada, alegeti filmul “Surori bune si nebune”, care apare in cinematografe a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie. Nu o sa regretati!

Actori: Tina Fey, Amy Poehler

Distribuitor: Ro Image 2000

Trailer:

 

 

 

 

 

 

comments

  • Studio Galati

    Foarte tare serialul !!! Abia astept sa apara .

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *