Romantism întunecat

Mă duc cu drag la fiecare lansare și mă umplu de energie si gânduri pozitive datorită felului în care echipa Revistei de Povestiri reușește  să facă dintr-un eveniment obișnuit, ceva spectaculos.

Nu, nu e doar lansarea unei noi ediții, e mai mult de atât. Este vorba de atmosferă, de sentimente, de exercițiu, concursuri și premii neobișnuite, toate într-un decor și local special alese pentru o seară de excepție.

Este locul și momentul în care neconvențional se bucură de atenția maximă. Totul este gândit și făcut astfel încât să iasă în evidență și să-ți capteze atenția: începând cu tema noii ediții, până la numele concursurilor și activităților care se desfășoară.

pov

(Sursa)

Pe 13 februarie am fost la lansarea ediției a 10-a a Revistei de Poveștiri, pe tema romantismului întunecat. Am rupt inimi și am dat papucii în direct, am vărsat lacrimi la un photoshooting special și m-am împrietenit cu stelele, care mi-au previzuit destinul pentru următoarele luni. Mi-am antrenat mintea și creativitatea într-un decor cu totul inedit și am rămas impresionată de povestioarele care au fost alese pentru această ediție a Revistei de Povestiri.

Revista de Povestiri îmi aduce aminte de altă publicație pe care o citeam acum 2 ani, tot pentru ideea neconvențională care stătea la baza sa: Revista la Plic (www.plic09.wordpress.com ).  Literatură, artă și atitudine, toate cuprinse într-o revistă sub forma unui plic, la modul cel mai direct. Prima oară când am văzut revista, eram într-un local din cadrul TNB, am zis că trebuie s-o cumpăr numai pentru faptul cum arăta. Ulterior, după ce am citit-o, am căutat să văd în ce localuri se distribuie și am achiziționat-o pentru conținutul său.

plic

(Sursa)

Vâ îndemn să citiți ce vă place, să mergeți la evenimentele care vă fac să plutiți în lumea irealului măcar pentru câteva clipe și să trăiți fiecare moment, dacă nu la maxim, măcar puțin peste nivelul obișnuit.

Miau : ) motanov

(Sursa)

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *