Schimba lumea prin frumusete!

Saptamana aceasta am avut oportunitatea sa particip la un party organizat de AVON, unde am avut parte de o experienta completa. Si cand spun completa, chiar asa a fost! Este pentru prima oara (cel putin mie mi se intampla prima oara) cand un brand s-a gandit sa-mi ofere o experienta de la A la Z: de la a rezerva un taxi care sa vina sa ma ia de-acasa, a acoperi costurile aferente, la a crea un cadru relaxant si special la eveniment, un moment artistic, pana la a-mi asigura si drumul inapoi spre casa. In acest context, rolul meu a fost doar sa ma simt BINE, FRUMOASA, RASFATATA. Si zau ca mi l-am asumat la maximum!

AVON

Evenimentul organizat de AVON si-a propus pe de o parte sa multumeasca bloggeritelor care zi de zi, prin ceea ce fac, scot in evidenta si contribuie la promovarea frumusetii femeilor, dar pe de alta parte, sa prezinte noua colectie de produse dedicate frumusetii interioare, in care ingredientele principale sunt CURAJUL, INCREDEREA, BUCURIA, ARMONIA, POFTA DE VIATA si OPTIMISUMUL. Clipul care insoteste manifestul AVON  are in rolurile principale reprezentantele AVON si este o recunoastere a frumusetii si a puterii interioare a tuturor femeilor din Romania.

AVON 8

AVON 10

AVON 9

AVON 5

Demersul AVON reprezinta cea de-a doua etapa a campaniei Schimba lumea prin frumusete si si-a propus sa aduca in prim plan femeile obisnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura functionala si are menirea de a aduce la suprafata atitudinea potrivita pentru a depasi orice provocare. Stela Toderascu, Commercial Marketing Manager AVON Romania si Moldova povesteste despre campanie: “Am pornit de la o simpla intrebare: de ce se aranjeaza femeile din Romania? Am gasit raspunsurile in jurul nostru, in noi si in toate femeile care, dimineata, inainte de a iesi din casa, se inarmeaza in fata oglinzii cu incredere, bucurie, curaj. Armele lor sunt chiar produsele de make-up si de ingrijire, iar aceste femei sunt romancele pe care le admiram”.

AVON_ME&Ana

Daca ar fi sa raspund si eu la aceasta intrebare (De ce se aranjeaza femeile din Romania?), as spune (despre mine): ma aranjez pentru ca vreau sa ma simt FRUMOASA! Pentru ca sunt momente cand nu ma simt asa si putin ajutor este intotdeauna binevenit :P. Daca ma simt frumoasa, imi creste automat increderea in sine si sunt mai sigura pe ceea ce urmeaza sa fac, ma simt apreciata si imi indeplinesc cu mai multa indemanare si pricepere responsabilitatile zilnice, ceea ce are efecte si asupra starii mele de bine, care se va reflecta si in relatia cu ceilalti. Dupa cum vedeti, fiecare etapa genereaza un efect pozitiv, care duce catre alte efect, de asemenea, pozitiv 🙂

Tu ce ai raspunde la intrebarea: De ce te aranjezi? 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *