Film: Secretul

Cat esti dispus sa pastrezi un secert care te macina din interior si iti distruge usor, usor fiecare clipa timp de 13 ani?

Dar daca secretul implica persoana care ti-a distrus viata pentru ca si-a permis sa loveasca dur in persoana care te definea si era o parte din tine?

Razbunarea personala va intrece orice masura si regula judiciara doar ca sa imapce un suflet omenesc care a uitat sa mai traiasca din clipa in care si-a vazut copilul in tomberon fara suflu?

Acestea sunt cele 3 intrebari ale caror raspunsuri le veti descoperi in filmul “Secretul”, realizat de Billy Ray.  Filmul “Secretul” prezinta echipa formata din investigatorii FBI Ray (Chiwetel Ejiofor) si Jess (Julia Roberts), alaturi de procurorul districtual care ii supervizeaza, Claire (Nicole Kidman), echipa care este distrusa cand descopera ca fiica adolescenta a lui Jess a fost ucisa in mod brutal.

secretul

Intoarcerea lui Ray, dupa ani de zile, va zdrobi din nou inima echipei formata din cei 3 si va indrepta ancheta acestui caz intr-o directie total neasteptata. Se face o paralela intre trecut si prezent, cu scene din aceste perioade si se ajunge la descoperirea secretului care zdruncina pana si mintile spectatorilor.

Filmul “Secretul” este distribuit de RO IMAGE 2000 si PROROM DISTRIBUTION si poate fi vizionat de astazi in cinematografele din Romania.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *