Street Delivery – focar de …viață

O dată în an, OBLIGATORIU, strada pentru mașini se deschide pentru oameni.

Unde? Păi unde în altă parte dacă nu la Street Delivery, un  eveniment pe care nu-l ratez niciodată.

Este locul în care cultura, arta, societatea civilă și spațiul public își dau întâlnire. Este interesant să vezi toate acestea, dar mai ales să fii în centrul lor.

Street Delivery “recuperează spațiul public și redă orașul locuitorilor”.  Omuleți din toate zonele și sectoarele orașului se adună pe strada de lângă Cărturești pentru a socializa, pentru a se informa, a se distra și a experimenta.

Tocmai EXPERIENȚELE sunt cele care fac din acest eveniment o premieră în fiecare an. Meșterii care te învață să faci oale din lut, doctoranzii care îți dau extemporal să vezi cum stai cu gramatica limbii române, dar și să-ți readuci aminte de anii de școală, capsula timpului care îți permite să trimiți mesaje unui prieten, la care să ajungă peste 10 ani, băieții mămăligari care îți arată cum poți să-ți depășești limitele, ateliere, workshop-uri și concerte pe placul tuturor – asta te așteaptă la evenimentul care dă ton verii.

La Street Delivery, te întâlnești cu sectorul ONG, corporații și IMM-uri, fiecare pe bucățica ei de stradă, într-un spațiu de promenadă. Prieteni pentru câteva zile sau poate mai mult…

Street Delivery 2014

Un focar de idei, de oameni, de viață, pentru mine asta reprezintă Street Delivery.

Ne vedem la anul 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *