Fii voluntar in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei

Tara lui Andrei este un proiect de CSR care mi-a placut inca din clipa in care s-a lansat pentru ca era ALTFEL. Original, indraznet si util pentru comunitate, cam asta a fost prima impresie pe care mi-a lasat-o. Iar faptul ca dupa 4 ani, “cetatenii” din Tara lui Andrei continua sa se implice si sa faca lucruri pentru comunitate, este imbucurator.

Din Tara lui Andrei face parte si proiectul – Tabara Meseriasilor. 200 de elevi și 40 de cadre didactice vor avea parte de o super-experienta in cadrul acestei Tabere. Cu sloganul “Intri elev ambitios. Iesi meserias priceput”, castigatorii selectati vor participa timp de o saptamana la cursuri de bucatari, croitori, frizeri, mecanici auto si operatori de sonda, dar si la ateliere de dezvoltare personala si profesionala, intalniri cu profesionisti din fiecare domeniu si vizite la companii de specialitate. Fiecare saptamana va fi dedicata unei meserii si unui grup de 50 de elevi. Totodata, participantii vor avea parte si de activitati artistice, seri tematice si proiectii de filme. Iar la finalul taberei, vor realiza un proiect aplicat pe domeniul lor.

Tabara Meseriasilor

Insa pentru a pune in practica aceste lucruri, Tara lui Andrei are nevoie de ajutorul tau. Daca vrei sa fii alaturi de tineri curiosi si dornici sa se dezvolte si sa devina mai buni, inscrie-te ca voluntar in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei! Conditiile sunt simple:

– sa ai peste 18 ani

– sa fii pasionat de voluntariat

– sa crezi in valoarea unui bun meserias

– sa fii disponibil in perioada in care va avea loc Tabara:

  • 1 august – 8 august
  • 8 august- 15 august
  • 22 agust – 29 august
  • 29 august- 5 septembrie

Daca vrei sa te inscrii ca voluntar, trimite CV-ul tau pana pe 15 iulie pe adresa de e-mail voluntari@taraluiandrei.ro, alaturi de o scurta scrisoare de intentie, in care sa mentionezi:

  • de ce vrei să devii voluntar in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei
  • detalii despre experienta ta ca voluntar
  • in ce perioada ne poti fi alaturi
  • datele tale de contact (numar de telefon mobil, adresa postala, varsta)

Spor la aplicat! Sunt sigura ca este o experienta care merita tot efortul si timpul investiti.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *