Teatru la cinema

Cum vi se pare ideea de a “muta” teatru la cinema? Eu m-am gandit mult la aceasta intrebare si mi-au venit in minte cateva lucruri pe care as vrea sa le dezvolt.

  1. Teatrul la cinema este un proiect indraznet, care aduce ideea de cultura in spatiul omului modern – mall-ul.
  2. Faptul ca piesele de teatru pot fi vazute si la cinema este extraordinar, mai ales ca asa se poate ajunge la o categorie de public care nu frecventeaza in mod normal salile de spectacole – ADOLESCENTII. Ei aleg sa-si petreaca timpul prin mall-uri, merg la filme in cinematografe sau socializeaza in localuri de tip fast-food. Acum, ca exista si varianta de a vedea o piesa de teatru in cinematografe, s-ar putea sa-i tenteze ideea.
  3. Pentru a atrage adolescentii sa mearga la teatru in cinematografe este important sa li se ofere piese pe interesul lor (comedii, teatru de improvizatie etc.).
  4. Faptul ca teatru poate fi vazut si la mall, un loc in care multe cupluri si familii aleg sa-si petreaca weekend-ul sau dupa-amiezile de duminica, va face din ce in ce mai atractiva ideea de a merge la teatru.

Saptamana trecuta am fost la lansarea acestui concept – teatru la cinema (la Movieplex Cinema) – si am vazut si primul spectacol, care a fost sustinut de Backstage Boys, o trupa de improvizatie.

Backstage Boys

Backstage Boys

 

Backstage Boys

Nu este prima oara cand merg la un spectacol de improvizatie, prin urmare ceea ce au facut cei de la Backstage Boys nu mi-era strain, insa am vazut si cateva lucruri noi, care mi-au placut. Baietii ne-au oferit 2 h de zambete si momente amuzante, iar carsima lor m-a tinut lipita de scaun pana in ultima clipa.

Cand treceti pe la Plaza Romania faceti o oprire pe la Movieplex Cinema si vedeti ce piesa de teatru au in program sau intrati din timp pe site-ul teatrulacinema.ro si vizualizati programul spectacolelor. Teatrul la cinema ofera o serie variata de spectacole, pe diverse categorii: teatru pentru copii, teatru de improvizatie pentru copii, teatru de comedie, teatru de improvizatie, stand-up comedy si sketch comedy.

Hai la teatru! Consumul excesiv de cultura nu dauneaza sanatatii.:)

Teatru la cinema

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *