Weekend de parenting cu Eu, parinte ghemotoc

Entuziasmul si fericirea pe care o avem atunci cand se naste bebelusul nostru, este de nedescris. Iar pe masura ce creste si se dezvolta, ne bucuram de fiecare etapa si moment petrecut alaturi de el si incercam sa-l ajutam sa invete cat mai multe astfel incat sa ajunga sa un copil inteligent si implinit. Exista insa situatii in care nu stim cum sa ne comportam sau sa reactionam, nu stim care este cea mai buna solutie sau abordare, cand un sfat, o recomandare, o opinie specializata, ne-ar putea fi de mare ajutor. 🙂

Aici intervine Eu, parinte ghemotoc, care s-a gandit la aceste momente si vine in ajutorul proaspetilor parinti cu un eveniment special, un weekend de seminarii de parenting, structurat sub forma unui kit de buna crestere parinteasca pentru primii ani cu ghemotocul tau (0-3 ani).

Weekend de parenting

Evenimentul are loc in perioada 11-13 martie, la Institutul pentru fericire (Bd. Dacia, nr 14) si este sustinut de Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti centrati pe persoana, cu o experienta de 7 ani in spate si mai mult de 50 ateliere de parenting realizate.

La seminarii se vor aborda urmatoarele teme:

  • Vineri, 11 martie 2016, intre orele 18.30-19.30 – Kit de primă relaționare. Despre atasament, despre cum dependenta se transforma in autonomie, despre relationarea emotionala.
  • Sambata, 12 martie 2016, intre orele 10.00-11.30 – Kit de gestionare a balaurilor emotionali. Despre cum se dezvolta emotiile, despre crizele de tantrum, despre criza “Nu”, despre agresivitate si anxietatea de separare.
  • Duminica, 13 martie 2016, intre orele 10.00-11.30 – Kit de aplicare a disciplinei. Despre limite, intre libertate si NU, despre disciplina ca insuflare de valori, despre tipuri de disciplina si despre stilul tau.

Inceputurile sunt pline de entuziasm, dar in acelasi timp si pline de teama de necunoscut, iar informatia are rolul de a te linisti si de a te face sa te simti in control. In cadrul seminariilor puteti vor afla despre diferitele teorii si tehnici de parenting astfel incat sa ajungeti sa va dezvoltati o relatie emotionala sanatoasa cu ghemotocul vostru.

Costul participarii la aceste seminarii este:

  • 200 lei pentru toate cele trei seminarii
  • 100 de lei pentru un singur seminar
  • Cuplurile beneficiaza de reducere, astfel costul participarii la toate cele trei seminarii este de 320 sau 150 pentru unul singur.

Iar pentru ca este luna in care sarbatorim mamele si femeile, puteti beneficia de o reducere speciala sub forma unui voucher cadou cu o reducere de 10% fata de pretul standard. Astfel,  puteti face un cadou in valoare de 180 lei, unei mame care va este draga.

voucher (1)

Pe parcursul seminariilor vom avea activitati dedicate si copiilor pentru a-i tine ocupati. Wooden Toys & Crafts (magazin online cu jucarii din lemn), Oakadu (magazin online de jucarii din lemn cu specific Waldorf si Montessori) si Casuta Aventurilor (loc de organizat petreceri aniversare si evenimente pentru copii) vor asigura distractia celor mici prin ateliere si jucarii potrivite fiecarei etape de dezvoltare. Iar la sfarsitul evenimentului va avea loc si o tombola cu premii frumoase si interesante atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Ce ziceti, va faceti timp sa petreceti un weekend pentru dezvoltarea voastra ca parinte cu Eu, parinte ghemotoc?

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *